Buzaul, promovat pentru prima data ca destinatie turistica in strainatate

Buzaul, promovat pentru prima data ca destinatie turistica in strainatate
person Horeca
access_time_filled

Buzaul, promovat pentru prima data ca destinatie turistica in strainatate

Regiunea turistica buzoiana va fi promovata pentru prima data in strainatate, prin campania de promovare a pachetelor turistice din zona lansata pe 21 decembrie 2010 de Asociatia Monteoru Renaissance in colaborare cu tour-operatori regionali. Ţarile tinta ale campaniei vor fi Germania, Austria, Olanda, Belgia, Franta si Anglia.

Picturehome-2

„Buzaul, necunoscut pana in prezent de turistii straini, disimulat in umbra destinatiilor romanesti de prestigiu – Valea Prahovei, Transilvania, etc., isi va gasi locul printre ofertele turistice. Aceasta lansare vizeaza promovarea regiunii buzoiene ca parte integranta a turismului carpatin, strategia de promovare facand parte din strategia de promovare a lantului Carpatic Romanesc, initiata de Carpathian TOURISM CLUSTER ROMANIA”, se arata in comunicatul de presa emis de Asociatia Monteoru Renaissance.

palatul-comunal-buzau

in acest context, spune presedintele Asociatiei, Juranda Kirschner, regiunea buzoiana trebuie sa sublinieze punctele sale forte, cum ar fi „proximitatea de Bucuresti, natura virgina, monumentele istorice si arheologice, istoria culturala si ecumenica (nu multa lume stie ca aceasta regiune, impanzita de mai mult de 20 de asezari rupestre, este vazuta ca si un leagan al crestinismului in Romania)”. Aceste meleaguri nu sunt numai o destinatie turistica oarecare, regiunea buzoiana fiind un punct de intalnire al pasionatilor de sporturi extreme. Elita pasionatilor Offroad isi da intalnire in fiecare an, fie pentru a participa la Campionate, fie pentru a se antrena, regiunea oferind posibilitatea spatiilor nelimitate.

Buzau manas

Asociatia Monteoru Renaissance va participa, incepand cu 2011, la targurile nationale si internationale de turism, cu scopul de a promova regiunea turistica buzoiana. www.travelbuzau.com este punctul central de promovare a regiunii buzoiane prin initierea pachetelor turistice.

Aceste pachete cuprind vanatoare de trufe, degustari de vin, cursuri de gatit, tururi offroad, drumetii, escapade cu bicicleta si mountainbiking, vanatoare si pescuit, oferte teambuilding, excursii culturale si educationale, vacante familiale, ateliere creative, escapade safari, etc. Aventurile in ”tara buzoiana” pot lua forma excursiei, week-endurilor sau vacantelor. Pachetele turistice combina mai multe activitati in functie de cerintele fiecarui grup.

Asociatia Monteoru Renaissance Monteoru Renaissance – Asociatia pentru dezvoltare regionala durabila in turism a fost infiintata in iulie 2010 si are ca scop prezervarea mostenirii istorice si promovarea dezvoltarii durabile regionale in turism, cu precadere in zona subcarpatilor Buzaului si Prahovei.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302