Cel mai bun manager de restaurante din UK în 2011

Cel mai bun manager de restaurante din UK în 2011
person Horeca
access_time_filled

 

awardsfood

Scopul competiției este acela să recompenseze acel manager de restaurant cu abilități excepționale în munca cu oamenii, care să aibă abilitatea de a gestiona și de a-și inspira echipa, dar care, demonstrează în același timp un simț deosebit de afaceri.

Cei 7 finaliști care vor concura la marea finală de pe 16 mai sunt: Damien Bastiat (restaurant manager – Gidleigh Park, Devon), Michele Caggianese, (restaurant&bar manager – Jumeirah Carlton Tower, London),  Nicolas Chesneau (restaurant manager -La Becasse, Ludlow, Shropshire), Shaun Corrigan (restaurants manager – The Grand Jersey), Markus Ludewig (restaurant manager – One Aldwych, London), Peter McAlister (brasserie manager – Malmaison Hotel, Belfast) și Paul Shanahan, assistant food&beverage director – London Syon Park, Waldorf Astoria).

castigator 2010 UK

Cel mai bun manager de restaurant în 2010 a fost desemnat David Hennigan care deține restaurantele „The Crown at at Whitebrook” and „The Crown at Celtic Manor”. Câștigătorul din 2011 va obține un stagiu de practică în New York, în cadrul „Union Square Hospitality Group”, plus un abonament de 12 luni la sistemul de rezervări „OpenTable”, pentru restaurantul său.

Academia de Servicii Food and Wine (AFWS), fondată în 1988, este dedicată îmbunătățirii statutului și a conștientizării importanței serviciilor de food and beverage în alegerea unei cariere viabile, creșterea standardelor din industria ospitalității și încurajarea muncii în echipă. Academia oferă traininguri de pregătire în meseria de somelier, chelner de vinuri, chelner, manager de bar sau restaurant manager.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302