Primul Forum Mondial de Turism îşi deschide porţile

Primul Forum Mondial de Turism îşi deschide porţile
person Horeca
access_time_filled

Secretarul general al UNWTO, Taleb Rifai a subliniat că principalul obiectiv al Forumului îl constituie „construirea unor modele noi pentru dezvoltarea industriei turismului, bazate în principal pe competitivitate și responsabilitate. Vrem ca acest eveniment să reprezinte primul forum de turism cu adevărat global, unde sectorul turistic public și privat să întâlnească alte sectoare ale economiei și lideri politici și să colaboreze, pentru a face înțeleasă importanța turismului de către toții decidenții industriei”, a declarat Taleb Rifai.

opportunities-sign

În ciuda faptului că industria turismului deține un procent de 6-7% din ocuparea forței de muncă din lume și aproximativ 5% din PIB-ul de la nivel mondial, există încă o lipsă de conștientizare a rolului turismului în abordarea provocărilor globale actuale, se arată în comunicatul de presă emis de Organizația Mondială a Turismului. Scopul evenimentului „Global Tourism Forum” îl constituie tocmai promovarea importanței industriei turismului, în abordarea provocărilor globale actuale.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302