Hotelurile celebritatilor

Hotelurile celebritatilor
person Horeca
access_time_filled

Hotelurile celebritatilor

The Telegraph a publicat topul realizat de Tripadvisor al celor mai bune hoteluri detinute de celebritati, precum Robert de Niro, Clint Eastwood, John Malkovich sau Donatella Versace, cu preturi pentru toate buzunarele.

clint-eastwoods-mission-ranch

1. Mission Ranch – Clint Eastwood

in 1986, actorul a salvat proprietatea care se intinde pe o suprafata de 89.000 mp de la demolare si a renovat vechea ferma, ce dateaza din 1850, transformand-o intr-un hotel cu 31 de camere. Actorul si regizorul american detine o casa in apropiere si ocazional, mai viziteaza hotelul, situat in Carmel, California. Preturile sunt pe masura si variaza in functie de camere. Spre exemplu, o camera in cladirea principala costa intre 120 si 190 de dolari/noapte, in functie de etaj si marimea camerei. Camerele amenajate in fostul hambar costa intre 130 si 185 dolari/noapte, iar casutele pentru indragostitti costa 285 dolari/noapte.

sundance

2. Sundance Resort – Robert Redford

Localizat la poalele muntelui Timpanagos, in statul Utah, hotelul Sundance Resort este ideal pentru pasionatii de schi si iubitorii de iesiri in natura. Orasul Park gazduieste anual Festivalul de Film Sundance, fondat in 1978, cu sprijinul actorului Robert Redford. O camera dubla costa 269 dolari/noapte, dar oaspetii primesc doua skipass-uri gratuite, iar tarifele pentru o cabana variaza de la 199 dolari in timpul saptamanii, la 229 dolari/noapte in weekend.

greenwich_hotel-gallery-04-5

3. Greenwich Hotel – Robert De Niro

Actorul american, Robert De Niro, are un portofoliu impresionant de proprietati, printre care si hotelul Greenwich, situat in cartierul TriBeCa din Lower Manhattan, New York. Hotelul dispune de 88 de camere, o piscina interioara, dar si o casa japoneza din bambus, veche de 250 de ani. Pentru camerele duble, preturile variaza intre 495 si 725 dolari/noapte, studiourile au preturi cuprinse intre 995 si 1.750 dolari/noapte, iar apartamentele cu doua camere costa intre 2.400 si 4.000 de dolari/noapte.

Blancaneaux-Lodge-a

4. Blancaneaux Lodge – Francis Ford Coppola

Localizat intr-un colt indepartat din Rezervatia Mountain Pine Ridge Forest din insulele Belize, Blancaneaux Lodge isi intampina oaspetii in cabanele luxoase, concepute special pentru a se integra in mediul inconjurator. Acoperisurile cabanelor sunt realizate din stuf, au spatii deschise si chiar hamace. Siaici preturile variaza in functie de tipul de cazare ales, dar si de perioada. Spre exemplu, o cabana pentru doua persoane cu vedere la gradina costa intre 230 si 330 dolari/noapte, o cabana de lux cu piscina privata costa intre 400 si 630 dolari/noapte, iar vila care poarta numele regizorului se poate inchiria incepand de la 625 pana la 1.045 dolari/noapte.

Ireland and Flossies Wedding 121

5. Clarence Hotel – Bono

Hotelul a fost cumparat in 1992 de liderul formatiei U2, Bono. Hotelul Clarence se afla in apropiere de districtul plin de viata Temple Bar, iar barul de pe acoperis – Octogon Bar, este un loc popular de intalnire pentru locuitorii petrecareti ai Dublinului. Camerele duble au un tarif cuprins intre 109 si 159 euro/noapte, apartamentele cu unul sau doua dormitoare costa de la 349 euro/noapte, iar o camera care are si terasa costa de la 399 euro/noapte. Hotelul mai dispune si de un penthouse, al carui pret porneste de la 1.099 euro/noapte.

002868-18-hotel-exterior-driveway

6. Palazzo Versace – Donatella Versace

Luxosul Palazzo Versace se afla pe coasta Australiei, in Queensland. Desi preturile sunt mari, toti cei care se cazeaza aici primesc sticlute cu parfum Versace, gratuite. Deschis in septembrie 2002, hotelul exprima exuberanta spiritului creatorului de moda Giani Versace. Preturile depasesc 300 de euro pentru o noapte.

Alte hoteluri detinute de celebritati sunt: Gaia Retreat & Spa – Olivia Newton John, Lazy Meadow Motel – Kate Pierson, Costa d’Este Resort – Gloria Estefan, Big Sleep Hotel – John Malkovich, Ulusaba – Sir Richard Branson, Vermejo Park Ranch – Ted Turner, Bedford Post Inn – Richard Gere.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302