Cel mai mare târg de turism din Ardeal se organizează din nou la Cluj

Cel mai mare târg de turism din Ardeal se organizează din nou la Cluj
person Horeca
access_time_filled

Cel mai mare târg de turism din Transilvania – Touristica așteaptă agențiile de turism interesate, hotelurile, organizațiile și asociațiile turistice, să se înscrie pentru ediția de iarnă care va avea loc în perioada 11-13 noiembrie 2011 la Cluj.
Târgul de Turism este organizat de Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) și Libero Events și are începând cu această ediție doi parteneri importanți: Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) și Organizația Patronală a Turismului Balnear din România (OPTR).
standOrganizat în centrul comercial Polus Center, târgul va oferi în cele 3 zile de desfășurare oferte de vacanță în peste 200 de destinații, reduceri de early booking, oferte de petrecere a Revelionului 2011-2012, programe speciale (pentru seniori, programe ANAT și ANTREC), dar și consultanță profesionistă în alegerea vacanței potrivite.

Târgul va fi deschis pe 11 noiembrie printr-o conferință de presă la care vor participa președintele ANAT – Corina Martin, Paul Mărășoiu – CEO Peacock Hotels, Carmen Moraru – Director Direcția Generală de Turism din cadrul Ministerului Turismului, Nicu Rădulescu – președintele OPTR, Mohammed Murad – președintele FPTR și Maria Stoian – președintele ANTREC.
afisclujOrganizatorii târgului estimează că peste 15.000 de persoane vor trece pragul Târgului de Turism de la Cluj.  
La ediția de primăvară a târgului de Turism Touristica, care a avut loc în perioada 25-27 martie 2011, au participat peste 50 de expozanți din România și din străinătate, ceea ce îi conferă statutul de cel mai mare târg de turism din afara Capitalei.
Cei care doresc să participe în calitate de expozanți se pot înscrie pe site-ul ANAT.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302