Cele mai bune aeroporturi din Europa

Cele mai bune aeroporturi din Europa
person Horeca
access_time_filled
Cele mai bune aeroporturi din EuropaAeroportul din Hamburg a fost declarat castigatorul distinctiei acordata de Routes Airport Marketing Awards. Cel mai bun Aeroport a fost desemnat Hamburgul nu numai pentru serviciile excelente pe care le ofera, ci si pentru eficienta departamentului de marketing in ceea ce priveste campaniile creative si inovative adresate companiilor aeriene. Hamburg a demonstrat entuziasmul si implicarea aeroportului sau in dezvoltarea rutelor aeriene si beneficiile obtinute in urma colaborarii excelente cu partenerii aerieni.

Hamburg_airport
Castigatorii premiilor au fost selectati in patru categorii geografice, Europa Centrala; Mediterana si Europa de Sud; Europa de Vest si Scandinavia si Ţarile Baltice. Nominalizat si desemnat castigator pe toata regiunea Europei, aeroportul Hamburg va intra automat pe lista scurta a premiilor World Routes Airport Marketing, care va avea loc in Vancouver in perioada 19-21 septembrie 2010. La evenimentul din Canada, Hamburg va concura pentru titlul international de Cel mai bun aeroport cu alti castigatori regionali ai Routes: Edmonton International Airport din America, Auckland Airport din Asia, Routes Africa si Routes Comunitatea Statelor Independente, care nu si-au desemnat castigatorii, deocamdata.
Premiile Routes Airport Marketing sunt considerate cele mai prestigioase din industria aeriana si sunt singurele premii de excelenta pentru dezvoltarea rutelor in care nominalizarile sunt facute de companiile aeriene.Lista completa a castigatorilor Routes:

Central Europe
Castigator: Hamburg Airport
Competitori finali: Zurich Airport si Vienna International Airport
Mediterranean & Southern Europe
Castigator: Athens International Airport
Competitori finali: Istanbul Ataturk Airport, Istanbul Sabiha Gokcen International Airport
Western Europe
Castigator: Brussels Airport
Competitori finali: Amsterdam Airport Schiphol
Scandinavia & the Baltics
Castigator: Bergen Airport Flesland:
Competitori finali: Copenhagen Airport and Malmo Airport

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302