Complexul hotelier Ocna Sibiului a fost scos la vânzare

Complexul hotelier Ocna Sibiului a fost scos la vânzare
person Horeca
access_time_filled

Complexul hotelier Ocna Sibiului a fost scos la vânzare

Complexul hotelier cu profil balnear Ocna Sibiului a fost scos la vânzare pentru suma de 10 milioane de euro, fără TVA, dar există și posibilitatea închirierii acestuia cu 50.000 de euro pe lună, a declarat Ilie Grădinar, proprietarul complexului, pentru Mediafax.

hotel ocna

Complexul este compus din hotelul Helios, cu 52 de camere și clasificat la patru stele, și hotelul Salinas, de trei stele, care are 23 de camere.

„Complexul a fost închiriat în anul 2008 unui cetățean israelian, dar, în urma decesului acestuia, a devenit din nou disponibil. În prezent, luăm în considerare atât varianta vânzării, cât și a închirierii, pentru un preț de 10 milioane de euro, respectiv 50.000 de euro lunar, la care se adaugă TVA”, a spus Ilie Grădinar.

helios ocna

Situat în renumita stațiune Ocna Sibiului, complexul a fost complet renovat în anul 2006, și include o bază de tratament care funcționează într-o clădire-patrimoniu proiectată de arhitecți vienezi.

Centrul de conferințe are patru săli, cu capacități de 120 de locuri, 50 de locuri, respectiv 24 și 16 locuri. Restaurantul, situat de asemenea într-o clădire monument istoric, veche de 100 de ani, are trei saloane cu o capacitate totală de 220 de locuri. Acesta beneficiază și de două terase, dintre care una suspendată.

piscina Helios

Totodată, baza de agrement include sală de fitness, tenis de masă și de câmp, cu nocturnă, bazin interior cu apă sărată, o piscină interioară și una în aer liber, cabinet de masaj, saună, baie turcească, jacuzzi, biliard și o discotecă cu terasă.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302