Chinezii au ridicat un hotel in doar sase zile

Chinezii au ridicat un hotel in doar sase zile
person Horeca
access_time_filled

Chinezii au ridicat un hotel in doar sase zile

Un hotel de 15 etaje a fost ridicat in orasul chinez Changsha, situat in partea central-sudica a Chinei, in doar sase zile. Ark Hotel a fost realizat din module prefabricate, cu ajutorul unor tehnici de constructie moderne si poate rezista la cutremure de 9 grade pe scara Richter, fiind izolat fonic si termic. Chinezii au realizat si un filmulet de 2 minute in care se vede cum au contruit in timp record acest hotel: http://www.youtube.com/watch?v=Ps0DSihggio.

tumblr_lbtgkpUbPL1qasz7r

Constructia Ark Hotel reprezinta¾o marturie uimitoare a productivitatii muncitorilor chinezi” potrivit Yahoo News, muncitorii chinezi reusind o performanta demna de Cartea Recordurilor: structura Ark Hotel a fost realizata in mai putin de doua zile (46 de ore si 38 de minute) iar finisajele interioare si exterioare au fost finalizate in 6 zile. in ciuda ritmului infernal de lucru si a rapiditatii cu care s-au miscat muncitorii, nicio persoana nu a fost ranita.

Ark.Hotel-Changsha.China

Desi fundatia constructiei fusese realizata in prealabil, rezultatul este „impresionant”, a scris blogul Gizmodo, care a prezentat stirea sub titlul „Chinezii au construit un hotel de 15 etaje in doar sase zile, s-au odihnit in cea de-a saptea”.

 

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302