Programul “inscrieri timpurii de iarna” se prelungeste

Programul “inscrieri timpurii de iarna” se prelungeste
person Horeca
access_time_filled

Programul „inscrieri timpurii de iarna” se prelungeste

Programul „inscrieri timpurii de iarna”, derulat de Agentia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT), se prelungeste pana la 1 decembrie, pentru a veni in sprijinul turistilor care doresc sa petreaca vacanta de iarna in Romania la tarife mai mici. Programul presupune acordarea unor reduceri de pret de minim 20% pentru turistii care aleg sa achizitioneze un pachet de servicii turistice cu plata integrala in perioada 7 septembrie – 1 decembrie 2010. Termenul limita initial era 15 noiembrie.

turism-iarna-robert-ionescu

„Pachetul achizitionat poate fi pentru petrecerea Anului Nou, a Craciunului sau a concediului din sezonul de iarna, fie ca va doriti o vacanta activa, de relaxare sau incarcata cu elemente din traditia romaneasca,  in intervalul 1 decembrie 2010 – 28 februarie 2011”, se arata in comunicatul ANAT. Toate ofertele si programele speciale sunt disponibile exclusiv prin agentiile de turism membre ANAT, nu direct prin intermediul hotelurilor.

la ski

Programul „inscrieri Timpurii” a fost initiat si dezvoltat de ANAT in 2009, prin Comisia de Turism Intern si Incoming, in parteneriat cu patronatele hoteliere alaturi de celelalte organizatii din turismul romanesc. Aceasta este prima editie de iarna a programului lansat de ANAT in 2009. La aceasta prima editie de iarna s-au inscris circa 50 de hoteluri de 2, 3 si 4 stele din statiuni montane (Arieseni, Busteni, Gura Humorului, Poiana Brasov, Predeal, Sinaia etc.), statiuni balneare (Baile Olanesti, Covasna), zone de turism rural (Maramures, Bucovina, Marginimea Sibiului, Bran-Moeciu, Valea Mare), dar si de pe Litoral (Eforie Nord, Mamaia), a anuntat ANAT.

poiana_iarna_

La editia de vara au aderat peste 200 de unitati de cazare si au fost cumparate circa 50.000 de pachete turistice, fata de 30.000 cat au fost inregistrate la prima editie, in 2009. Programul se desfasoara in cadrul proiectului «Vacanta in tara mea. 2010- anul ofertelor speciale» derulat de ANAT si este sustinut si promovat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si al Turismului.

 

 

.

 

 

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302