Chocolat Createur de Gout

Chocolat Createur de Gout
person Horeca
access_time_filled

În data de 15 septembrie Chocolat Boutique din Centrul Vechi a prezentat consumatorilor din Capitală un nou concept și un nou meniu. Este vorba despre Chocolat createur de Gout, Boutique Restaurant. „Chocolat createur de Gout” reprezintă un concept inedit în peisajul bucureștean, insiprat din localurile foarte populare în Franța anilor ’30; este un melaj neașteptat între cofetărie, bistro, cafenea și brutărie.

Chocolat2
La Chocolat, creatorul noului concept, Tudor Constantinescu realizează o paletă originală de gusturi, de la sărat la dulce, o gamă de savori și de arome ale căror secrete numai el le cunoaște. „Îmi doresc să împărtășesc această călătorie în universul simțurilor cu fiecare persoană care descoperă noul concept”. Din respect pentru sănătatea clienților săi, Theo folosește numai ingrediente 100% naturale, întotdeauna proaspete și de cea mai bună calitate. Oferta restaurantului se întinde de la felurile de mâncare pentru brunch, la cele pentru cină, la varietățile de torturi, prăjituri și praline cu ciocolată belgiană sau fructe proaspete, la selecțiile de pâine franțuzească. Farfuriile neșlefuite și suporturile pentru servirea cafelei din bazalt reprezintă un alt element care conferă Chocolat caracterul de unicitate.

Chocolat-gustari
Chocolat-ciocolata_calda_mayaDupă ce a mers în Belgia, ca să se instruiască în domeniul cofetăriei, creatorul conceptului a reușit timp de aproape 10 ani să facă față exigențelor celor mai mari maeștri cofetari din lume, iar acum își investește talentul și toată instruirea culinară pentru a vă delecta papilele gustative în localul său „Chocolat createur de Gout”. Un preparat inedit din meniul Chocolat este Ciocolata caldă Maya – ciocolată amăruie intensă, lapte, ardei iute, frișcă naturală. Această combinație inedită de ciocolată intensă și ardei iute este cu adevărat o băutură specială. Savoarea ciocolatei belgiene se îmbină armonios cu ardeiul iute pentru a crea un gust deosebit, care va trezi pasiuni intense în rândul consumatorilor.
Noul concept urmează să fie implementat și în localul Chocolat din Piața Dorobanți.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302