Lantul hotelier Mandarin Oriental colectioneaza stele Michelin

Lantul hotelier Mandarin Oriental colectioneaza stele Michelin
person Horeca
access_time_filled

Lantul hotelier Mandarin Oriental colectioneaza stele Michelin

Unul din cele mai prestigioase lanturi hoteliere din lume, Mandarin Oriental a fost recompensat pentru excelenta si inovatia pe segmentul Food&Beverage, de catre faimosele Ghiduri Michelin pe 2011, cu nu mai putin de 9 restaurante detinatoare de stele Michelin, in toata lumea, prin celebrii sai chefi. Grupul hotelier este faimos in toata lumea pentru crearea unor experiente memorabile in cadrul restaurantelor sale, dar si pentru abilitatea de a atrage cei mai talentati chefi din lume.

mandarin.oriental-742694

Celebrul chef Heston Blumenthal isi va deschide primul sau restaurant in afara orasului Bray din Londra, in incinta hotelului Mandarin Oriental Hyde Park din acelasi oras, la inceputul anului 2011. Restaurantul se va numi „Dinner” si va beneficia de stilul inimitabil a lui Heston Bluemnthal, cu un meniu puternic influentat de descoperile sale in gastronomia britanica. in Franta, celebrul chef Thierry Marx, distins cu o stea Michelin, va rasfrange aceste distinctii asupra restaurantului Mandarin Oriental din Paris, atunci cand hotelul va fi inaugurat in vara lui 2011.

stea 1

„Suntem incantati sa primim aceste distinctii prestigioase”, a declarat David Nicholls, directorul corporatiei pe segmentul Food&Beverage. Este o incununare a pasiunii noastre de a oferi experiente unice in toate restaurantele Mandarin Oriental Hotels.

spania ghid

in Europa, restaurantul hotelului Mandarin Oriental din Barcelona, condus de renumitul bucatar Carme Ruscalleda si de cheful Raul Balam, a fost recompensat cu o stea Michelin in noul lansatul „Spanish Guia Michelin”. Pentru celebrul bucatar catalan, Carme Ruscalleda aceasta reprezinta inca o stea adaugata la colectia de 5 stele impartite intre celalte doua restaurante ale sale localizate in Sant Pol de Mar si in Tokyo.

mandarin-oriental-london-hotel

Restaurantul „Rasoi by Vineet” din cadrul hotelului Mandarin Oriental din Geneva, Elvetia, isi mentine mult ravnitul statut de star in Ghidul Michelin pe 2011 din Elvetia, datorita bucatarului sau Vineet Bhatia. in Munchen, restaurantul Mark’s din cadrul hotelului Mandarin Oriental, Munchen, si-a pastrat statutul de restaurant detinator de stea Michelin, prin cheful Tobias Jochim.

in Asia, grupul hotelier se mandreste cu 3 restaurante detinatoare de stele Michelin, in Hong Kong. Hotelul emblematic al lantului hotelier, Mandarin Oriental din Hong Kong detine 2 restaurante distinse cu stele Michelin, prin chefii Pierre Gagnair si Uwe Opocensky. in Japonia, hotelul Mandarin Oriental din Tokyo este singurul hotel din capitala care detine 3 restaurante cu stele Michelin, in cel mai recent Ghid Michelin din Japonia.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302