Complexul hotelier Mariko Inn, in plina extindere

Complexul hotelier Mariko Inn, in plina extindere
person Horeca
access_time_filled

Complexul hotelier Mariko Inn, in plina extindere

extindere2

Aproximativ 9 milioane de lei, proveniti din fonduri europene, au fost alocati proiectului „Extindere Complex Hotelier Mariko Inn” din judetul Neamt, finantat in cadrul domeniului major de interventie „Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale si cresterii calitatii serviciilor turistice”.

Proiectul cu o valoare exacta de 8.961.520,44 lei urmareste constructia unui corp de cladire D+P+E, achizitionarea a 2.089 echipamente si dotari, cresterea numarului de turisti si cresterea duratei medii a sejurului turistic, precum si crearea a noua locuri de munca.

mariko0

in data de 28 octombrie 2010, jurnalistii din regiunea de dezvoltare Nord-Est au participat, impreuna cu reprezentanti ai Autoritatii de Management a REGIO- Programul Operational Regional si ai Agentiei de Dezvoltare Regionala Nord Est, la vizitarea unor proiecte Regio implementate in judetele Bacau si Neamt, printre care si proiectul „Extindere Complex Hotelier Mariko Inn. „Acesta a fost ultimul eveniment din seria vizitelor jurnalistilor la proiectele finantate prin fonduri REGIO, realizate in toate cele opt regiuni de dezvoltare in perioada septembrie-octombrie 2010”, se arata in comunicatul de presa emis de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Mariko_large

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, in calitate de Autoritate de Management, gestioneaza Programul Operational Regional – REGIO prin care, in perioada 2007-2013, sunt alocate 4,4 miliarde de euro, din care 85% reprezinta contributia Uniunii Europene. Obiectivul general al REGIO este sprijinirea si promovarea dezvoltarii locale durabile in regiunile Romaniei, atat din punct de vedere economic, cat si social, prin reducerea disparitatilor de dezvoltare dintre acestea si celelalte regiuni ale Uniunii Europene.Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302