Crestere de 25,2% a rezervarilor online in luna septembrie 2010

Crestere de 25,2% a rezervarilor online in luna septembrie 2010
person Horeca
access_time_filled

Crestere de 25,2% a rezervarilor online in luna septembrie 2010

banner_gds

Potrivit datelor furnizate de Pegasus Solutions, luna septembrie 2010 a confirmat faptul ca industria ospitalitatii isi revine. Astfel calatoriile de afaceri au determinat nu numai o crestere a volumului rezervarilor de travel, ci si o crestere a ratelor de rezervare a camerelor la hoteluri. Global Distribution Systems (GDS), retea mondiala computerizata de rezervari pentru bilete de avion, camere hotel, inchirieri de masini si cuprinde agentii de turism, site-uri de rezervari online si corporatii, in acest context a revenit ca principalul mijloc de rezervari online din industrie.

gds1

Conform ultimei editii a raportului The Pegasus View, rata de rezervare a camerelor la hotel a inregistrat o crestere de 7,4% in luna septembrie si a reusit sa stabileasca unn nou record de crestere cu 9,7% in afara Americii de Nord. Rezervarile calatoriilor de placere au cunoscut o crestere cu 56% fata de aceeasi perioada a anului 2009.

connection

GDS a inregistrat in luna septembrie o crestere de 25,2% fata de aceeasi perioada a anului trecut. in aceasta luna numarul calatoriilor in interes de afaceri a crescut cu 3,2% fata de anul trecut, astfel, raportl indica faptul ca corporate travel domina revenirea industriei si are o prezenta puternica in reteaua GDS.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302