Hotelul Grand din Târgu Mureş revine pe piaţă din 9 mai

Hotelul Grand din Târgu Mureş revine pe piaţă din 9 mai
person Horeca
access_time_filled

grand hotelHotelul Grand din centrul orașului Târgu Mureș își redeschide porțile pe 9 mai 2011, când va avea loc deschiderea oficială a noului hotel de 4 stele, potrivit unui comunicat de presă. Proiectul pentru modernizarea…

Hotelul Grand din Târgu Mureș revine pe piață din 9 mai

Hotelul Grand din centrul orașului Târgu Mureș își redeschide porțile pe 9 mai 2011, când va avea loc deschiderea oficială a noului hotel de 4 stele, potrivit unui comunicat de presă. Proiectul pentru modernizarea și extinderea Hotelului Grand din Târgu Mureș a atras cea mai importantă finanțare europeană în domeniul privat din județul Mureș. Modernizarea și extinderea hotelului a costat 16,9 milioane de lei, din care finanțarea nerambursabilă a fost de 9,4 milioane lei.

hotel grand inainte

                            (Hotelul Grand, înainte de modernizare)

Hotelul Grand a fost ridicat de la rangul de 2 stele cât avea inițial, la 4 stele. Noul hotel va avea 106 camere, din care 3 camere single, 97 de camere duble și șase apartamente de lux. De asemenea Grand Hotel Mureș va fi dotat și cu un restaurant și o cafeanea amenajată la parter. În următoarea jumătate de an, echipa de la Grand Hotel va crește de aproape zece ori, ajungând la aproape 70 de angajați, se arată în comunicatul de presă.

grand targu mures

Programul va fi încărcat în ziua deschiderii (9 mai, aleasă pentru că atunci se sărbătorește Ziua Europei), se arată în comunicat. „În prima parte a zilei vor fi o serie de activități organizate în comun cu Instituția Prefectului, iar după aceea se vor organiza mai multe întâlniri de afaceri cu oameni de afaceri din mai multe țări europene, pe diverse domenii de interes”.

grand targu mures 2

„Pentru sărbătorirea zilei de 9 mai se are în vedere invitarea reprezentanților diplomațiilor și oamenilor de afaceri din cât mai multe țări europene”, se mai arată în comunicatul de presă.

Oferta de cazare s-a îmbogățit consistent în Târgu Mureș. Pe 28 martie 2011 s-a inauguat primul hotel de 5 stele din Târgu Mureș, hotel Plaza Business/Spa, în urma nei investiți de 7 milioane de euro a S.C.Voiajor SRL. Hotelul Plaza are o capacitate de cazare de 170 de persoane, un restaurant cu o capacitate de 220 de persoane, un centru de conferințe și centrul SPA care are 2 jacuzzy, saună finlandeză, baie de aburi, zonă de relaxare, sală de fitness, zonă de realare și bar zone.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302