Cuptorul T64 – O SOLUȚIE INOVATOARE

Cuptorul T64 – O SOLUȚIE INOVATOARE
person Horeca
access_time_filled

 

Cu o istorie bogată în tradiție și pasiune, Moretti Forni este astăzi lider absolut în producția de cuptoare statice pentru pizzerie, patiserie și modele mici pentru panificație. Astăzi marca este prezentă pe plan internațional în peste 120 de țări din întreaga lume.

Fiecare linie de produse este studiată, proiectată și construită pentru a oferi utilizatorilor soluții practice, cu conținut tehnologic ridicat. Realizările obținute până acum sunt, de asemenea, rezultatul unor alegeri bine gândite, dictate de patru linii directoare, care alcătuiesc misiunea companiei: inovație, fiabilitate, siguranță și compatibilitate cu mediul înconjurător.

Inovație: ofera utilizatorilor cele mai noi tehnologii deja testate de Moretti Forni.

Fiabilitate dovedită: ciclul de viață al produsului este extrem de lung.

Siguranță maximă: fiecare produs este fabricat din materiale și componente de calitate, testate mereu de personalul calificat, înainte de a fi introduse pe piață. Pentru Moretti, protecția utilizatorului este extrem de importantă.

Cuptor_-_pizzaCompatibilitatea cu mediul înconjurător: compania este în mod constant angajată să respecte mediul în care operează și investește în cercetarea de tehnologii avansate și soluții de ultimă oră, pentru a economisi resurse și energie, precum și în utilizarea energiilor regenerabile, reducerea deșeurilor în fiecare etapă a procesului și durabilitatea în lanțul de producție.
Seria T din gama Professional reprezintă un nivel avansat în materie de cuptoare tunel multifuncționale. Patente internaționale și 2 obiective principale caracterizează această serie: o coacere perfectã și cea mai scãzutã temperaturã externã. În industria ospitalitãții, varietatea de opțiuni oferite reprezintã varianta câștigãtoare, dar calitatea nu trebuie uitatã niciodatã. Trendul acesta este confirmat și de cuptoarele serie T de la Moretti Forni. Acestea pot fi utilizate, pe lângã pizza, și la prepararea a diferite tipuri de carne, paste, legume și multe alte produse de gastronomie, pãstrând un standard al calitã.ii la nivel ridicat.

Cuptorul T64E (varianta cu alimentare electricã) este un model de genera.ie nouã ce poate fi adaptat perfect într-un spațiu mai mic de lucru și care are aceeași tehnologie inovativã ca la variantele de cuptoare cu bandã mai mare. Cele mai importante caracteristici tehnice ale acestui model de cuptor tunel sunt urmãtoarele:

 • interiorul și exteriorul sunt din oțel inoxidabil pentru durabilitate maxima
 • izolație cu densitate mare
 • panoul de comandã poziționat frontal permite o gestionare mai bunã
 • display electronic cu suprafațã netedã ce permite o curãțareușoarã
 • bandã transportoare din oțel inoxidabil, detașabilã consum de energie cu 30% mai mic decât modele similare de la furnizori concurenți
 • zgomot mai puțin decât la oricare alt utilaj similar
 • sistem de control pentru autodiagnozã
 • temperaturã maximã de lucru 320°
 • capacitate: 2 pizza cu diametru 330mm/1 tavã de dimensiune 600x400mm
 • productivitate/orã: 3 pizza cu diametru 250mm/10 tãvi de dimensiune 600x400mm
 • putere maximã: 6,9kW
 • consum mediu orar: 3,5kW/h

 

 

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302