KFC deschide la Brăila restaurantul cu numărul 40

KFC deschide la Brăila restaurantul cu numărul 40
person Horeca
access_time_filled

KFC deschide la Brăila restaurantul cu numărul 40

KFC România inaugurează în data de 31 martie primul restaurant din Brăila si totodată cel de-al 40-lea din țară. Realizat cu o investiție de peste 300.000 de euro, restaurantul are o suprafață de 174 de mp și este situat în Promenada Mall, care poate deservi peste 1 milion de persoane.

KFC

„KFC Brăila este primul restaurant pe care-l deschidem în zona de est a țării. Suntem foarte încrezători în viitorul acestuia, mai ales că decizia de a veni în Brăila a fost foarte mult susținută de mesajele primite de la publicul brăilean. Are un număr frumos pentru noi – al 40-lea KFC din România – și sperăm să fie de bun augur”, a declarat Carmen Lupuleț, director de marketing KFC România.

kfc_hm

În primul an de funcționare, KFC estimează pentru locația KFC din Brăila o cifră de afaceri de 1 milion de euro. Deschiderea restaurantului a generat pe piața brăileană 25 de noi locuri de muncă. KFC Brăila este primul restaurant pe care compania îl deschide în 2011. Lanțul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licența pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302