Hilton Worldwide deschide 3 hoteluri DoubleTree în România

Hilton Worldwide deschide 3 hoteluri DoubleTree în România
person Horeca
access_time_filled

Hilton Worldwide deschide 3 hoteluri DoubleTree în România

Hilton Worldwide va inaugura în România trei hoteluri marca DoubleTree by Hilton, în 2011, ne-a declarat Adela Cristea, Development Director – Europe&Africa la Hilton Worldwide. Primul hotel se va deschide în București, în câteva luni, în zona Piața Unirii, fiind urmat de alte 2 hoteluri, în Ploiești și Oradea, estimate a se deschide la sfârșitul acestui an.

hilton1

Pentru hotelul DoubleTree by Hilton care urmează a fi inaugurat în București, Hilton Worldwide a semnat un contract de franciză cu firma VIS 7 Import Export SRL. Hotelul se estimeză că va fi deschis în luna mai 2011 și este situat pe strada Nerva Traian, în apropierea Pieței Unirii.

Și hotelul DoubleTree by Hilton care va fi deschis la Ploiești, va fi dezvoltat tot în regim de franciză, compania hotelieră Hilton Worldwide semnând în acest sens un contract cu firma Valdor SRL, pentru actualul hotel Prahova Plaza Ploiești. Hotelul, deja existent, va deveni astfel DoubleTree by Hilton Ploiești, după renovarea și efectuarea unei serii de îmbunătățiri.

doubletree 1

Singurul hotel care va fi deschis sub contract de management este cel de la Oradea, grupul Hilton semnând un contract de management cu SIF Banat Crișana (prin firma Calipso) pentru un hotel cu 147 de camere în Oradea.

„Am alocat resurse de dezvoltare în România, considerând-o o piață importantă în cadrul planurilor noastre de creștere la nivel european”, a declarat Patrick Fitzgibbon, Senior Vice President Development, Europa și Africa, Hilton Worldwide.

În România, lanțul hotelier Hilton Worldwide este prezent prin hotelurile Hilton Sibiu și Athénée Palace Hilton București – hotel care a marcat pătrunderea pe piața românească a companiei hoteliere Hilton Worldwide, în anul 1997.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302