Hotel Investement Forum 2011

Hotel Investement Forum 2011
person Horeca
access_time_filled

Hotel Investment Forum 2011

Cel mai complex eveniment dedicat exclusiv industriei ospitalității din România – Hotel Tourism&Leisure Investment Forum se va desfășura în perioada 3-4 mai 2011, la hotelul JW Marriott din Capitală. Evenimentul – organizat de Evensys -, va reuni cei mai importanți reprezentanți din industrie: manageri, CEOs, investitori, dezvoltatori, operatori și furnizori de servicii hoteliere și turistice. Cei care doresc să participe la eveniment se pot înscrie pe site-ul evenimentului, la secțiunea Înscriere.

Hotel Investment Forum

Evenimentul de 2 zile cuprinde conferințe și seminarii dedicate cultivării și consolidării relației între principalii jucători de pe piață, creării de new business și identificării partenerilor de investiții.

Ediția din 2011 oferă o perspectivă actuală și detaliată asupra celor mai importante schimbări din industria hotelieră și a ospitalității. În cele două zile dedicate conferinței și seminariilor, evenimentul va furniza informații actualizate despre cele mai importante subiecte din industrie, analizate în contextul economic actual și din perspectiva oportunităților de investiții din acest segment.

Forum 3

Pentru prima oară în organizarea evenimentului, ediția din acest an va găzdui pe 3 mai, Gala Premiilor de Excelență, un eveniment în care vor fi premiate cele mai eficiente și inovative proiecte și concepte din industria ospitalității și turismului din România. Înscrierea de proiecte în competiție se poate realiza gratuit și online pe site-ul evenimentului.

Ediția din acest an a evenimentului Hotel Investment Forum include secțiunea EXPO, un spațiu special de expoziție dedicat furnizorilor de servicii business-to-business pentru industria hotelieră și a ospitalității. Pentru mai multe detalii cu privire la rezervarea și achiziționarea unui spațiu în secțiunea EXPO, accesați site-ul evenimentului.

Forum 4

De ce să participați la Hotel Tourism&Leisure Investment Forum? Iată ce ne spun organizatorii.

•           Întâlnește-i pe cei mai buni practicieni și experți din industria turismului și hotelieră

•           Aprofundează cele mai bune practici utilizate de hotelurile de top prezentate pe piața din România

•           Află cum poți integra cele mai bune strategii de management al veniturilor pentru maximizarea performanței și creșterii profitabilității în urma investiței

•           Informează-te cu privire la cele mai recente date, statistici și cifre din industria turismului și hotelieră

•           Identifică cele mai potrivite strategii de marketing care pot interveni decisiv asupra creșterii notorietății unui brand hotelier.

Dintre vorbitori menționăm pe Igael Porecki de la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Adela Cristea de la Hilton Hotels, Peter Vermeer de la  InterContinental Hotels Group, Marybelle Arnett de la Hampton by Hilton, Jurian Schouwe de la  NH Hotels.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302