Se deschide Ferrari World

Se deschide Ferrari World
person Horeca
access_time_filled

Se deschide Ferrari World

Ferrari World, cel mai mare parc tematic acoperit din lume, isi va deschide portile la 27 octombrie la Abu Dhabi, in Emiratele Arabe Unite. Construit la Yas Marina Circuit, unde se va derula ultima mansa din Campionatul Mondial de Formula 1, in perioada 12-14 noiembrie 2010, Ferrari World face parte dintr-un imens complex construit pe insula Yas.

ferrari_world2_b

Spatiul dedicat acestuia este de 200.000 de metri patrati, din care 100.000 de metri patrati sunt acoperiti de o prelata care se ridica la 35-50 de metri deasupra solului.

Vizitatorii pot descoperi 20 de atractii precum  montagne rousse – Formula Rossa, piste de pilotaj, un muzeu, ecrane gigantice, baruri, restaurante si boutique-uri. Montagne rousse-ul va oferi vizitatorilor amatori de senzatii tari o calatorie la viteze de pana la 240 km/h. in centrul parcului se afla un turn de 62 metri inaltime, de unde vizitatorii vor fi lansati in gol cu o viteza foarte mare.

Made in Maranello propune o vizita virtuala la uzina Ferrari, in timp ce in Galleria Ferrari sunt expuse cele mai faimoase masini rosii din lume. Bell’ Italia propune o vizita in miniatura a celor mai cunoscute locuri din peninsula italiana, in timp ce Åžcoala de pilotaj este dedicata juniorilor care vor sa conduca masini de curse.

ferrari-world_b

Pretul biletului de intrare la Ferrari World este de 61 de dolari pentru adulti, iar cei care doresc sa aiba acces la Salonul VIP trebuie sa mai plateasca 50 de dolari in plus.

Parcul dedicat celebrei marci auto italiene este acoperit de o imensa prelata rosie, cu emblema calutului cabrat. Pentru realizarea parcului, timp de 14 luni,  au muncit 4.500 de oameni, au fost utilizate 35.000 tone de beton, 13.370 tone de otel si 29.000 de metri patrati de sticla. Parcul Ferrari World este deschis de marti pana duminica.

Sursa: ferrariworldabudhabi.com

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302