Hotelul de gheata de la Balea Lac 2010 uimeste din nou

Hotelul de gheata de la Balea Lac 2010 uimeste din nou
person Horeca
access_time_filled

Hotelul de gheata de la Balea Lac 2010 uimeste din nou

Balea Ice Hotel

Ineditul hotel de gheata de la Balea Lac va fi inaugurat anul acesta pe 24 decembrie si va fi deschis turistilor pana pe 30 aprilie 2011. Noul Ice Hotel va dispune de mai multe camere, mai exact 14, de un bar, un restaurant si un loc de primire a invitatilor. Tema noului proiect este una cu totul exclusivista, si anume „Ice Hotel – Lights and Stones”.

ice-hotel-6

Varianta 2010 a Hotelului de Gheata de la Balea Lac va avea o tematica cu totul noua, si anume pietrele pretioase. Astfel, fiecare din cele 14 camere va purta numele unei pietre pretioase sau semipretioase si va fi „mobilata” cu diverse elemente decorative din gheata. „Decorul si dotarile camerelor vor fi realizate exclusiv din gheata si vor fi diferite de la camera la camera. in acest an tema va fi axata pe bijuterii, asa ca vom avea, de exemplu, Camera de Diamant sau Camera de Safir. Complexul va include un Ice Bar, un Ice Restaurant si o esplanada cu expozitie de statui din gheata. Pentru Ice Restaurant se va pregati un nou meniu special, compus din cinci feluri de mancare. Gustarea si desertul vor fi servite, evident, pe farfurii din gheata”, au declarat patronii hotelului.

biserica_de_gheata

Pana la inceperea lucrarilor – de indata ce conditiile meteorologice vor fi prielnice pentru un asemenea demers – societatea Klingeis Consulting, detinatoarea proiectului „Ice Hotel Balea Lac”, pregateste etapele preliminare (sunt incheiate parteneriate, contracte de colaborari sau sponsorizare, se fac primele rezervari pentru cazare sau pentru gazduirea unor evenimente etc.), sezonul 2010 – 2011 anuntandu-se, inca de acum, unul deosebit de aglomerat la Balea Lac. Suprafata totala de constructie a hotelului va fi de circa 650 de metri patrati, iar fiecare camera este dotata cu un pat dublu

hotelgheata_b

Arhitectul care a realizat schitele pentru Ice Hotel 2011 este sibianul Vlad Mitea, aceeasi persoana care a creat si modelele pentru ultimele patru editii ale obiectivului turistic. Ice Hotel va fi si in acest an principala atractie al unui adevarat „complex de gheata” la Balea Lac, Winter Park si Biserica de Gheata urmand sa completeze acest inedit loc. Hotelul de gheata de la Balea Lac este singurul de acest fel din Europa de Sud Est.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302