Hotelul de gheata de la Balea Lac se inaugureaza astazi

Hotelul de gheata de la Balea Lac se inaugureaza astazi
person Horeca
access_time_filled

Hotelul de gheata de la Balea Lac se inaugureaza astazi

Turistii care urca in Muntii Fagaras pot sa admire incepand de astazi cel de-al saselea hotel de gheata construit la Balea Lac, singurul hotel de acest fel amenajat in Romania. Noul Ice Hotel va fi deschis pana pe 30 aprilie 2011 si dispune de mai multe camere ca anul trecut, mai exact 14, de un bar, un restaurant si un loc de primire a invitatilor. Tema noului hotel este una cu totul exclusivista, si anume „Ice Hotel – Lights and Stones”.

Balea Ice Hotel inaug

Cei care doresc sa petreaca sarbatoarea Craciunului intr-o locatie unica trebuie sa stie ca Ice Hotel 2011 se mai poate, inca, inchiria. Asta pentru ca jumatate din turistii englezi care trebuiau sa vina in aceasta perioada la Balea Lac au anulat rezervarile facute. „Am fost informati oficial ca sapte sau chiar opt din cele 14 camere nu vor mai fi ocupate, asa ca Ãii asteptam pe toti cei care vor sa isi petreaca sarbatorile in constructia de gheata”, a declarat Adelina Grigoroiu, director de marketing la firma care se ocupa de proiectul de la Balea Lac.

ice-hotel-6

Pretul unei nopti de cazare este de 300 de lei pentru o camera dubla, la care se mai adauga si meniul, care costa inca 250 de lei. Pentru acesti bani, turistii vor fi rasfatati cu supa de gasca cu galuste, friptura de gasca cu varza rosie calita, galuste de cartofi si mere coapte, medalion de vanat cu ciuperci padurete, garnitura de brocoli si chiftelute de cartofi, salata de portocale cu miere, dar si clatite cu scortisoara, stafide in rom si inghetata de vanilie.

biserica_de_gheata

Constructorii au tras tare in ultimele zile pentru ca amenajarea locatiei sa fie gata la termenul stabilit. Asa se face ca totul a fost terminat pe parcursul zilei de ieri, ultimele retusuri fiind facute aseara, cand au fost amenajate cele 14 camere, conform temei stabilite in acest an de catre managerii proiectului.  „Hotelul poate fi vazut si vizitat de catre doritori. Am dorit sa fie gata in ajun de Craciun si ne bucuram sa am reusit acest lucru. Speram ca oamenii sa fie multumiti de rezultate” a mai spus Adelina Grigoroiu, director de marketing la firma care se ocupa de proiectul de la Balea Lac”.

 

Sursa: Adevarul de Seara Sibiu

 

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302