Peste 78 de partii din Romania vor fi promovate prin proiectul “i-Tour Schi”

Peste 78 de partii din Romania vor fi promovate prin proiectul “i-Tour Schi”
person Horeca
access_time_filled

Peste 78 de partii din Romania vor fi promovate prin proiectul „i-Tour Schi”

header-i-tour-copy

Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania a lansat pe 22 decembrie 2010, la Brasov, cel mai amplu proiect de informare si promovare turistica la nivel national dedicat sporturilor de iarna, „i-Tour Schi”. Conceptul dezvoltat pentru sezonul de iarna 2010-2011 reprezinta o premiera in ceea ce priveste informarea turistica in Romania si a fost lansat impreuna cu Groove Hour si Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Brasov (APDT Brasov).

Conferinta_i-Tour_Schi1

Pentru prima data, peste 78 de partii omologate din tara vor fi promovate pe pliante prin intermediul proiectului national de informare si promovare turistica i-Tour si vor fi puse gratuit la dispozitia turistilor. „Turistii aflati in peste 30 de localitati din 11 judete vor beneficia de harti gratuite ale pirtiilor omologate, harti ale statiunilor si oraselor apropiate, fiecare cu obiectivele turistice de vizitat. Materialele sunt disponibile gratuit la receptiile hotelurilor sau la punctele informative”, a declarat directorul de marketing al Groove Hour, Dragos Paiu. Materialele tiparite sunt sustinute si de informatiile online la zi de pe site-ul www.i-tour.ro, despre temperatura, grosimea stratului de zapada sau preturile practicate in fiecare dintre statiuni.

partii-suior-maramures-copy

Proiectul dedicat sporturilor de iarna atinge 17 statiuni montane, din 11 judete, materialele de promovare insumand 340.000 de exemplare si vor fi distribuite in localitatile: Arieseni, Alba Iulia, Brasov, Poiana Brasov, Predeal, Cluj-Napoca, Baisoara, Targu Jiu, Ranca, Deva, Petrosani, Straja, Baia Mare, Borsa, Cavnic, Piatra Neamt, Azuga, Busteni, Sinaia, Sibiu, Paltinis, Trecatoarea Lupilor.

Materialele contin atat hartile partiilor de schi si informatii despre acestea, cat si hartile statiunilor sau oraselor importante din proximitate. Proiectul va oferi pasionatilor de sporturi de iarna din toata tara posibilitatea de a experimenta cat mai multe domenii schiabile si de a se bucura din plin de sezonul de schi. Pentru a asigura accesul turistilor la cat mai multe informatii despre domeniile schiabile din cele 11 judete atinse de i-Tour in aceasta iarna, au fost tiparite 350.000 pliante.

partie baza

„Sezonul de schi 2010 – 2011 debuteaza anul acesta cu proiectul „i-Tour Schi” extins la nivel national si online pe site-ul i-tour.ro. Ne-am respectat angajamentul pe care ni l-am asumat fata de turisti si parteneri in sezonul estival din acest an si am extins reteaua de standuri Groove Hour cu 125 de puncte. Acum turistii aflati in peste 30 de localitati, din 11 judete vor beneficia de harti gratuite ale partiilor omologate, harti ale statiunilor si oraselor apropiate, fiecare cu obiectivele turistice de vizitat, aflate la receptie sau in centrele de informare turistica din zona” a declarat aici Dragos Paiu, director de marketing al companiei Groove Hour.

Hartile partiilor omologate din Romania se vor regasi gratuit la receptiile hotelurilor, in cafenele si puncte de informare. 350.000 de materiale informative vor fi distribuite in peste 500 de astfel de puncte din toata tara.

semenic_caras_severin_romania

„Consider ca proiectul i-Tour ne ajuta sa promovam partiile de schi din tara, pentru o mai buna imagine a Romaniei ca destinatie europeana de sporturi de iarna, atat pentru turistii romani cat si pentru cei straini”, a declarat presedintele FAPT, Corina Martin.

„i-Tour” este un proiect national de informare si promovare turistica, initiat in 2005 de Groove Hour. in 2010 el vine cu cea mai ampla campanie de informare turistica realizata pana acum: peste 1.000.000 de pliante de informare turistica gratuite diseminate in peste 400 de locatii din zonele de trafic maxim din tara: Litoral, Delta Dunarii si Valea Prahovei.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302