Hotelul Grand din Târgu Mureş se redeschide luni, 9 mai

Hotelul Grand din Târgu Mureş se redeschide luni, 9 mai
person Horeca
access_time_filled

Hotelul Grand din Târgu-Mureș va fi redeschis circuitului turistic luni, 9 mai, cu ocazia Zilei Europei, la eveniment fiind invitați reprezentanți ai autorităților centrale și locale, reprezentanți ai ambasadelor din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Germania, Franța, Italia, Danemarca, Israel, Ungaria, Slovenia și Irlanda, agenți economici din Mureș și județele limitrofe, precum și târgumureșeni.

hotelgrand2

„Hotelul revine în circuitul turistic ca un elegant hotel de 4 stele, ca urmare a lucrărilor de renovare demarate în anul 2010, care au atras cea mai mare finanțare europeană în domeniul privat din județul Mureș. Cu sprijinul și colaborarea ASTUR Mureș, mai multe momente se vor succede pentru a marca redeschiderea hotelului Grand din Târgu-Mureș, care redevine operațional chiar din 8 mai 2011 pentru oaspeții săi veniți să ia parte la acest eveniment”, a declarat Claudia Pescar, managerul hotelului Grand.

Hotelul pune la dispoziția oaspeților săi 104 camere, două restaurante și o sală de conferință ideală pentru întâlniri de afaceri sau reuniuni.

hotel_grand_3

Proiectul pentru modernizarea și extinderea hotelului Grand din Târgu-Mureș a atras în 2009 cea mai importantă finananțare europeană în domeniul privat din județul Mureș. Proiectul în valoare totală de 16.997.775 lei din care finanțarea nerambursabilă de 9.439.944 lei și-a propus să redea hotelul Grand din Târgu-Mureș circuitului turistic, cu o clasificare turistică de 4 stele.

Ca noutate absolută pe piața hotelieră, hotelul Grand devine singurul hotel din Târgu-Mureș care oferă oaspeților săi posibilitatea de a achiziționa pachete turistice pentru toate gusturile precum și posibilitatea de a cumpăra tablourile artiștilor mureșeni expuse în camerele hotelului.

hotelgrand5

Programul va fi încărcat în ziua inaugurării hotelului. În prima parte a zilei, cu începere de la ora 13.00, reprezentanții celor zece ambasade vor avea un prim contact cu agenții economici din Mureș și județele limitrofe, aceștia urmând să aibă posibilitatea de a-și prezenta oportunitățile de afaceri, cererea și oferta existente în mediul de afaceri din zonă.

Cu începere de la ora 17.00 se vor succede mai multe momente dedicate redeschiderii hotelului, o trecere în revistă a ceea ce a reprezentat hotelul Grand, ceea ce a devenit și mai ales ceea ce dorește să reprezinte în domeniul hotelier, lansarea cărții scrise jurnalistul Sorina Bota „Poveștile orașului 2”, care conține povestea construcțiilor vechi din Târgu-Mureș și spectacolul pregătit de organizatori nu doar pentru invitații la eveniment dar și pentru târgumureșenii aflați în zona centrală a orașului.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302