Hotelurile cu cel mai bun raport preţ-servicii din Europa

Hotelurile cu cel mai bun raport preţ-servicii din Europa
person Horeca
access_time_filled

Hotelurile cu cel mai bun raport preț-servicii din Europa

Hotelurile din România se află pe locul 6 în topul hotelurilor din Europa în ceea ce privește raportul preț-servicii, conform unui sondaj realizat de serviciul online de rezervări hoteliere hotel.info, dat publicității ieri. Bulgaria s-a situat pe locul 1 din Europa, oaspeții hotelieri din această țară apreciind un raport deosebit de avantajos preț-servicii al hotelurilor din această țară. De menționat că raportul preț-servicii este unul dintre cele mai importante criterii pentru turiști, în special la alegerea țării de petrecere a concediului.

bulgaria hotel

„Oaspeții hotelieri au apreciat un raport bun preț-servicii în special în țările din Europa de Est și de Sud”, se arată în sondajul hotel.info. Bulgaria s-a situat în vârful clasamentului cu 7,61 puncte, foarte aproape de republicile est-europene Polonia și Cehia, al căror ranking înalt nu reprezintă o surpriză, căci deja la o comparație a metropolelor pe plan mondial, capitala cehă, Praga, precum și cea polonă, Varșovia, au câștigat un loc printre cele mai bune cinci metropole.

Hotelierii țărilor învecinate, Portugalia și Spania, răsfățate de soare și situate pe Peninsula Iberică, au obținut un loc 7, respectiv 8. Austria, se clasează încă, cu 7,28 puncte, în partea superioară a ranking-ului top 20, la fel ca și Germania, care se numără de asemenea printre cele mai îndrăgite țări din Europa de petrecere a concendiului.

hotel room 2

Dacă Turciei i se atribuie în general un bun raport preț-servicii, ca destinație turistică, oaspeții care au petrecut o noapte la hotel au fost mai puțin mulțumiți cu serviciile oferite ale hotelierilor turci și cu prețul pretins pentru acestea. Clienții hotel.info au clasat această țară pe locul al 16. De asemenea, destinația de pe malul Mării Mediteraneene, Grecia, se află la o distanță semnificativă față de locurile superioare cu 6,79 puncte. Serviciile hoteliere elvețiene împreună cu cele franceze se află pe ultimul loc al topului european 20.

Mai nemulțumiți de raportul dintre serviciile oferite și prețul solicitat s-au arătat oaspeții în special față de hotelurile scandinave. În timp ce Finlanda s-a situat pe locul al 18-lea cu 6,62 puncte, Suedia, Norvegia și, în special, Danemarca cu 5,64 puncte, nu s-au mai situat în zona imediată a top 20. Iată cum arată topul hotelurilor din țările europene, în funcție de raportul preț-servicii:

top raport - servicii

hotel.info este un serviciu online gratuit de rezervări hoteliere pentru mai mult de 210.000 hoteluri în întreaga lume. Oaspeții hotelieri au evaluat prin intermediul www.hotel.info hotelul la care au făcut rezervări după plecarea lor, pe baza unui sistem cu puncte (0 până la 10). Analiza conține peste un milion de evaluări ale hotelurilor de 2 până la 5 stele din 30 de țări europene cu cea mai mare populație.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302