Hotelurile din staţiunile balneare, invitate în programul “Hai la Băi”

Hotelurile din staţiunile balneare, invitate în programul “Hai la Băi”
person Horeca
access_time_filled

Organizația Patronală a Turismului Balnear din România (OPTR) și Asociația Națională a Agențiilor (ANAT) lansează programul „Hai la Băi”, care își propune o mai bună valorificare a capacităților de cazare și tratament din stațiunile balneare românești în lunile iulie și august, potrivit unui comunicat emis de ANAT. Programul este valabil în perioada 15 iunie – 15 septembrie 2011 și este deschis pentru înscrierea unităților hoteliere pe întreaga durată a programului.
baladaPână în prezent s-au înscris peste 40 de unități de cazare din stațiunile Băile Olănești, Băile Herculane, Băile Tușnad, Buziaș, Călimănești, Eforie Sud, Saturn, Moneasa, Sinaia, și altele. În total 30 de stațiuni din întreaga țară participă la acest program.
„Hai la băi” încurajează turiștii români să aleagă stațiunile balneare românești pentru vacanțele de sănătate și de relaxare, în perioada sezonului de vârf, prin tarife atractive. Astfel, tariful pentru un pachet de 6 zile cazare (6 nopti) cu pensiune completă, minim 5 zile tratament (2 proceduri/zi) și o consultație medicală la sosire (pe baza recomandării medicale) este: 575 lei/ persoană în cameră dublă, pentru hotel de 2 stele, și 690 lei/ / persoană, pentru hotel de 3 stele.
minerva„Întrucât vara este și sezonul vacanțelor școlare, programul are în vedere și încurajarea familiilor cu copii să-și petreacă vacanțele pentru refacerea sănătății în stațiunile balneare românești. În acest sens, se acordă gratuitate la cazare copiilor până în 12 ani, cazați în camera părinților”, se arată în comunicatul de presă.
Unitățile de cazare care doresc să se înscrie în acest program pot găsi mai multe informații pe www.anat.ro/bai sau www.spas.ro.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302