Impactul IT-ului asupra turismului, dezbătut la ENTER 2012

Impactul IT-ului asupra turismului, dezbătut la ENTER 2012
person Horeca
access_time_filled

Impactul noilor tehnologii asupra industriei turismului mondial va fi dezbătut în cadrul celei mai importante conferințe organizate în Europa pe această temă – ENTER 2012 -, organizată de International Federation for IT in Travel and Tourism, în perioada 24-27 ianuarie 2012, în Suedia. Evenimentul va reuni reprezentanți ai celor mai importante companii de profil: Google, Facebook, TripAdvisor, Expedia Travel, VisitBritain sau German National Trust Board.

it2

Conferința ENTER 2012 se estimează că va fi cel mai mare eveniment de profil din 2012 și reprezintă o oportunitate pentru specialiștii în turism, companii de IT și consultanți din domeniu să dezbată modul în care progresele tehnologice contribuie la conturarea unui nou tip de turism – eTourism.
La conferință sunt invitați toți cei interesați de acest subiect. Prin intermediul acestui eveniment, Federația Internaționață pentru IT și Turism își propune să reunească atât enterlogoacademicieni, factori de decizie din turism, oficialități pentru a împărtăși cunoștințe din domeniu și pentru a crea o rețea de cunoscători ai eTurismului. Conferința se va focusa pe noile aplicații și servicii IT pentru industria turismului.
IFITT este singura organizație care reunește comunități din întreaga lume pentru a discuta cele mai recente progrese tehnologice și impactul eTourismului asupra progresului acestei industrii.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302