Incepe Targul de Turism al Romaniei 2010

Incepe Targul de Turism al Romaniei 2010
person Horeca
access_time_filled

Incepe Targul de Turism al Romaniei 2010

Secretarul de stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Eugen Curteanu, va participa joi, 21 octombrie, la deschiderea oficiala a Targului de Turism al Romaniei 2010, editia de toamna.

aglomeratie_targ_turism

Manifestarea este organizata de Romexpo, sub patronajul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, si se va desfasura la Centrul Expozitional ROMEXPO din Bucuresti in perioada 21-24 octombrie 2010.

Standul Romaniei, amenajat de MDRT si situat la parterul Pavilionului central al complexului, promoveaza destinatii romanesti sub insemnele brandului turistic national. La stand participa ca expozanti Primaria Geoagiu Bai, Primaria Techirghiol si Statiunea Sarata Monteoru, castigatorii etapei nationale a concursului EDEN 2010 – Destinatii de Excelenta in turism acvatic, dar si Primaria Horezu, castigatorul din anul 2008 al concursului.

antrec_stand_targ_turism_martie2008

Pe durata manifestarii, vizitatorii vor primi materiale promotionale cu imagini reprezentative pentru cele 6 domenii prioritare promovate prin intermediul brandului turistic: natura, rural, cultural, balnear, city break si activ/de aventura.

Totodata, vor avea loc seminarii privind modul de accesare al fondurilor europene in cadrul Programului Operational Regional: Axa 5.2 crearea/dezvoltarea/modernizarea infrastructurilor specifice pentru valorificarea durabila a resurselor naturale si pentru cresterea calitatii serviciilor turistice.

Aflat la cea de-a XXIV-a editie, Targul de Turism al Romaniei reuneste peste 140 de firme din 15 tari, autoritati publice, asociatii patronale si profesionale din domeniu, turoperatori, agentii de turism, hoteluri si pensiuni, pe o suprafata de 5.000 mp.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302