Travel Expo, un targ online de succes

Travel Expo, un targ online de succes
person Horeca
access_time_filled

Travel Expo, un targ online de succes

in perioada 13-16 octombrie, 17.000 de vizitatori si peste 14.500 de inscrisi s-au delectat cu cele mai avantajoase oferte turistice, la Travel Expo, primul targ de turism exclusiv online din Romania organizat de Perfect Tour.

travel_expo_2010_main_img

inca din cea de–a doua zi a targului s-au vandut toate locurile pentru piata de Craciun de la Viena, s-au facut suplimentari pentru vacante in Laponia si s-au vandut foarte multe city break-uri pentru Paris, Praga, Londra, Barcelona, precum si nenumarate vacante la ski in Austria si Bulgaria, dar si Andora, noua destinatie pentru ski, lansata cu ocazia targului.

De mentionat sunt si cele peste 28 de cereri, pentru vacantele „adults only”, vacante concepute special pentru cei mai nonconformisti turisti. Expozantii au fost in permanenta la dispozitia participantilor, au purtat discutii si s-au ridicat la inaltimea cererilor tuturor clientilor. La finalul Travel Expo, organizatorii s-au aratat incantati de faptul ca inca o data au reusit sa surprinda piata turismului din Romania, fiind primii care au realizat un targ de turism exclusiv online.

Online-travel-booking

„Travel Expo s-a ridicat la inaltimea asteptarilor noastre. Fiind partener al celor mai mari tour operatori internationali, ne bucuram ca avem competenta necesara sa asiguram cea mai buna valoare a serviciilor de calatorie, si ca alaturi de  specialistii nostri dedicati ne putem ajuta clientii in alegerea celei mai bune solutii pentru nevoile acestora. Pe viitor vom pregati noi surprize tuturor iubitorilor de calatorii din Romania si speram ca la urmatoarea editie Travel Expo, numarul participantilor sa fie in continua crestere”, a declarat  Corina Pacuraru, general manager Perfect Tour.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302