Industria travel îşi dă întâlnire la ITB Berlin 2011

Industria travel îşi dă întâlnire la ITB Berlin 2011
person Horeca
access_time_filled

 

ITBBerlin04s

Conferința de inaugurare a evenimentului va avea loc pe 8 martie, în prezența a numeroși lideri politici și personalități marcante ale industriei turismului. Primarul Berlinului – Klaus Wowereit, Ministrul Economiei și Tehnologiei al Germaniei – Rainer Brüderle și secretarul general al Organizației Mondiale a Turismului (UNWTO), Taleb Rifai sunt doar câteva dintre personalitățile care vor vorbi la deschiderea târgului.

ITB deschidere

(Ceremonia de deschidere ITB Berlin 2010)

ITB Berlin „reprezintă o platformă business2business ideală, o oportunitate excelentă de a întâlni parteneri de afaceri și de a iniția noi afaceri. Pentru publicul larg este o ocazie minunată de a descoperi întreaga lume în câteva ore și de a rezerva vacanța perfectă”, se arată pe site-ul târgului. Un rol important în cadrul târgului este acordat călătoriilor de afaceri. „Alături de călătoriile de leisure, călătoriile de afaceri au devenit un pilon important și profitabil al industriei travel. ITB Berlin este locul perfect de a afla noile trenduri în domeniu, noi posibilități de colaborare, precum și de a aprofunda relațiile de afaceri”, se mai arată pe site.

ITB afis

Ca o forță motrice în industria travel, ITB Berlin impulsionează piața de travel de la nivel mondial, o piață în continuă creștere. Vânzările expozanților în valoare de aproximativ 6 miliarde de euro și o rată de satistacție a expozanților de 92% sunt evidențe pentru faptul că cererea și oferta se întâlnesc la locul potrivit.

Ce înseamnă ITB Berlin în date? 11.127 expozanți din 187 de țări (la ediția precedentă), dintre care 8490 expozanți străini, iar 2637 expozanți germani. În ceea ce provește vizitatorii aceștia au De asemenea, mai mult de 7200 de jurnaliști au luat parte la eveniment, în 2010.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302