Inventatorul boutique-hotelurilor lanseaza propria linie de hoteluri boutique

Inventatorul boutique-hotelurilor lanseaza propria linie de hoteluri boutique
person Horeca
access_time_filled

Inventatorul boutique-hotelurilor lanseaza propria linie de hoteluri boutique

Ian Schrager, supranumit si inventatorul boutique-hotelurilor, a anuntat ca va lansa propria linie de hoteluri boutique, prin intermediul a doua noi branduri, care vor fi lansate la nivel international in principalele orase ale lumii: Chicago, Londra, Paris, New York, Los Angeles, Rio de Janeiro, Barcelona si Istanbul. in acest sens, Ian Schrager a anuntat saptamana trecuta deschiderea unei noi companii, Schrager Hotels, care va fi detinatorul noilor branduri.

ischrager_cnt_10jun10_rex_b

Cele doua noi concepte de hoteluri vor include un brand de hoteluri-boutique de lux, iar celalalt brand va fi de tip middle-market, „incredibil de stilat, dar, in acelasi timp cu preturi rezonabile”, ne asigura Ian Schrager. Brandul adresat segmentului middle-market va consta in hoteluri cu peste 1000 de camere, in timp ce brandul de lux va consta in hoteluri mai mici, focusate pe serviciile de lux.

Primul hotel sub unul dintre viitoarele branduri este asteptat sa se deschida in Chicago, in septembrie 2011. Ian Schrager intentioneaza sa deschida in jur de 15 boutique hoteluri proprii, in urmatorii 5 ani, continuand in acelasi timp colaborarea cu lantul international Marriott International, Inc. pentru extinderea boutique-hotelurilor sub brandul Edition.

editionhotelslandingpage

Marriott a facut prima sa echipa cu Schrager in anul 2007, cu scopul de a crea un nou brand de hoteluri boutique, Edition, cu pana la 100 de hoteluri in cele mai atractive orase din intreaga lume. Strategia a fost conceputa pentru a ajuta lantul hotelier Marriott sa introduca un nou tip de hotel, modern, care s-a dorit a fi primul lifestyle boutique hotel branduit, la nivel mondial. Luna trecuta, lantul hotelier Marriott International, Inc a achizitionat faimosul hotel Berners din Londra, pe care intentioneaza sa il remodernizeze in urmatorii doi ani si sa il transforme intr-un boutique hotel sub brandul Edition.

schrager_scary

„Ca intotdeauna, cred cu tarie ca viitorul va fi intotdeauna mai bun decat trecutul. Ca atare, intentionez sa imi petrec tot timpul, toata energia si atentia pentru a crea doua noi branduri de hotel pentru noua mea companie de hoteluri private, Schrager Hotels, pe langa colaborarea mea cu Marriott, pentru a extinde brandul Edition”, a declarat Ian Schrager.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302