Kempinski Nile Hotel se va deschide in iunie

Kempinski Nile Hotel se va deschide in iunie
person Horeca
access_time_filled
Kempinski Nile Hotel se va deschide in iunieCel mai vechi brand hotelier de lux din Europa va deschide primul hotel din Egipt in luna iunie. Grupul hotelier European Kempinski pare hotarat sa-si puna amprenta traditei luxului in Cairo, utilizand pentru Kempinski Nile Hotel ultima tendinta si anume ”lucrurile simple facute extraordinare”. Hotelul cu 191 de camere inlocuieste un hotel mai vechi, pozitionat pe bancurile de nisip ale fluviului Nil, iar finalizarea proiectului a durat 30 de luni pentru a atinge nivelul actual de opulenta.

Kempinski-LobbyDesignul interior a fost realizat de arhitectul francez Pierre Yves Rochon, care a combinat stilul contemporan cu decorul egiptean traditional pentru a crea un concept de lux unic, dar in acelasi timp i-a dat si un  aer traditional. Arta este tema cheie, peste 700 de tablouri si sculpturi create de artisti locali sunt expuse in intreg hotelul. Picturile murale egiptene, specifice zonei, sunt de asemenea prezente in holurile mari ale hotelului. Bucataria de talie internationala pregateste un meniu variat si bogat. Astfel, la etajul 10 clientii pot savura preparatele bucatariei franceze, pentru o cina traditionala hotelul recomanda restauranul de inspiratie otomana, Osmanly si o delectare dulce in holul destinat exclusiv ciocolatei. Un bar shisha ofera o gama bogata de tigari si trabucuri, atat traditionale, cat si de designer. Pozitionat in inima orasului Cairo, Kempinski Nile Hotel este locul ideal din care sa explorezi numarul mare de piete, experiente si o viata de noapte vibranta, precum si vizitarea multor siteuri arheologice importante.

ÂÂ

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302