KFC deschide primul restaurant din România cu cafenea

KFC deschide primul restaurant din România cu cafenea
person Horeca
access_time_filled

KFC România inaugurează primul restaurant KFC cu spațiu dedicat unei cafenele. Investiția în noul restaurant, situat în zona Dorobanți din Capitală, se ridică la 600.000 de euro, iar pentru primul an de funcționare reprezentanții companiei estimează o cifră de afaceri de 1,5 milioane de euro.
restkfcNoul restaurant are o suprafață de 374 mp, dintre care 40 mp pentru zona de cafenea, și a generat pe piața bucureșteană 50 de noi locuri de muncă.
„KFC Dorobanți este un proiect test pentru noi, având un spațiu de cafenea încorporat în restaurantul propriu-zis. Noul concept Coffee&Sweets i se potrivește foarte bine. Sugestia de a avea o cafenea, mai ales în restaurantele deschise în zone cu multe birouri sau cu tradiție în petrecut timpul lângă o cafea, au avut-o clienții noștri din România, fiind un test sută la sută local. Însă rezultatele vor fi luate în considerare de către toți colegii noștri din Europa.”, a declarat Carmen Lupuleț, director de marketing KFC România.
Cafeneaua situată în interiorul restaurantului KFC Dorobanți oferă clienților care îi trec pragul posibilitatea de a savura binecunoscutele produse KFC sau de a opta pentru noile delicii din gama de cafea și deserturi, apărute recent în meniul KFC.
kLa începutul lunii septembrie KFC România a introdus în meniu o nouă gamă de deserturi și cafea „Coffee&Sweets” care cuprinde trei noi specialități de prăjituri – Brownie, Cheesamisu și Tartă cu cremă de ciocolata – și cinci sortimente de cafea – cafea normală, expresso, latte machiatto,  capucinno și ciocolată caldă.
Despre KFC România
Lanțul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licența pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network. KFC Dorobanți este al 41-lea restaurant KFC din România, al șaptelea restaurant stradal din București și al 16-lea din țară.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302