KFC România continuă extinderea numărului de restaurante

KFC România continuă extinderea numărului de restaurante
person Horeca
access_time_filled

Lanțul de restaurante KFC România continuă procesul de extindere și deschide al 42-lea restaurant din țara noastră, la Oradea, în urma unei investiții de 350.000 euro, anunță reprezentanții companiei. Noul restaurant KFC a generat pe piața orădeană 26 de noi locuri de muncă și se preconizează că va avea, în primul an de funcționare, o cifră de afaceri de 785 000 euro.

KFC1

KFC Oradea Shopping City are o suprafață de 170 mp și este situat în cel mai nou mall, Oradea Shopping City, una dintre principalele destinații de distracție și shopping din Oradea. Restaurantul din Oradea este cel de al treilea restaurant pe care KFC România îl deschide în acest an și al 42-lea din Romania. În luna martie a acestui an, KFC a deschis primul restaurant din Brăila, iar în luna septembrie, în Bucuresti, primul restaurant cu spațiu dedicat unei cafenele.

oradea

                                             (Restaurant KFC Oradea Shopping City)

Lanțul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licența pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network. În prezent, în România sunt deschise 42 de restaurante KFC dintre care 18 numai în București, restul fiind în orașe precum Timișoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitești și Brașov.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302