Lanţul de restaurante Wienerwald continuă extinderea în România

Lanţul de restaurante Wienerwald continuă extinderea în România
person Horeca
access_time_filled

Lanțul german de restaurante Wienerwald a inaugurat pe 19 octombrie al doilea restaurant din România, în zona Floreasca din Capitală, iar în câteva săptămâni va deschide încă un restaurant în incinta mallului Sun Plaza din București. Compania va începe în curând construcția unui alt restaurant în centrul Bucureștiului, care se preconizează că va fi deschis până la sfârșitul anului.
floreasca1„Noile lansări corespund angajamentului asumat de Wienerwald în ceea ce privește extinderea rețelei de locații în România, unde oaspeții să se poată bucura de produse din carne de pui suculente, crocante și sănătoase, bazate pe rețete germane tradiționale. Tot în cadrul acestui proces de dezvoltare, am numit-o pe Mihaela Petrică în funcția de Manager Operațiuni. Experiența de 16 ani în sectorul restaurantelor cu servire rapidă, incluzând funcția de Director Operațiuni în cadrul McDonald’s România, o recomandă categoric pentru a deveni unul din membrii echipei noastre. Avem deplină încredere în contribuția domniei sale în viitor la succesul viziunii Wienerwald”, a declarat Ali Capa, Partener Wienerwald România.
Legendarul lanț din Germania a deschis primul restaurant în București în aprilie 2011. Wienerwald deține 34 de restaurante în Germania și 33 în Turcia.
floreasca3Mihaela Petrică a oferit și câteva informații cu privire la funcționarea primului restaurant Wienerwald deschid în România, în zona Vitan din București: „Primul restaurant Wienerwald a vândut până acum (în doar 6 luni) peste 20 tone de produse din carne de pui, dacă luăm în considerare doar puiul prăjit tradițional – denumit GrillHendl – peste 10.000 de bucăți fiind vândute. Oaspeții noștri au apreciat gustul deosebit, precum și prospețimea puiului, deoarece acesta este pregătit în cuptoare speciale, la aburi, fără alte grăsimi. Alte produse tradiționale, precum ștrudelul sau sosurile speciale Wienerwald s-au numărat, de asemenea, printre preferatele oaspeților noștri. Livrarea la domiciliu și la serviciu oferită de puiWienerwald a fost foarte apreciată de vizitatorii noștri. Știm acest lucru deoarece am implementat un „sistem de servicii de reapelare” pentru a primi feedback din partea clienților. Inițiativa este unică pe această piață și ne ajută să oferim servicii de cea mai înaltă calitate și să satisfacem în totalitate nevoile clienților noștri. De asemenea, experiența acestor prime luni ne arată că suntem una dintre cele mai rapide firme de livrare, astfel încât am făcut o promisiune clienților noștri, pe care o respectăm, de a livra comanda în mai puțin de 30 de minute (desigur, în zona de livrare a fiecărui restaurant)”.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302