Lanţul de restaurante Wienerwald se extinde în Capitală

Lanţul de restaurante Wienerwald se extinde în Capitală
person Horeca
access_time_filled

Cunoscutul lanț german de restaurante Wienerwald, care a pătruns în luna aprilie a acestui an și pe piața românească, se extinde în perioada următoare cu încă 2 unități, care vor fi deschise tot în București, potrivit lui Ali Capa, partener Wienerwald România, citat de Ziarul Financiar. În 2011 vor fi deschise 10 restaurante Wienerwald în România, iar în următorii 3 ani vor fi deschise peste 30 de locații în întreaga țară, potrivit unui comunicat de presă emis în luna aprilie de reprezentanții companiei.

wiener

                     (Primul restaurant Wienerwald din România, inaugurat în aprilie)

În prezent, Wienerwald deține 35 de restaurante în Germania și 33 de restaurante în Turcia. Restaurantele Wienerwald sunt renumite pentru produsele crocante și suculente din carne de pui. Prima unitate din România a fost inaugurată în primăvara acestui an, vis-a-vis de Poșta Vitan din Capitală, în urma unei investiții de 150.000 euro.
alicapa„Alegerea României pentru acest proiect a fost o alegere naturală, în contextul în care noi cunoaștem piața locală de mai bine de 10 ani. Considerăm că este încă suficient loc de expansiune în domeniul restaurantelor, de asemenea, am observat apetitul foarte mare al românilor pentru pui (consumul de pui în România este cu 50% mai mare decât în Germania). În următorii 3 ani vom ajunge la peste 30 de restaurante în România și vom angaja peste 600 de oameni. Investiția inițială este de 3 milioane de euro. Wienerwald dorește să le ofere oamenilor o alternativă pentru a-și extinde obiceiurile: consumul de mâncare delicioasă, sănătoasă și servită rapid”, a declarat Ali Capa, Partener Wienerwald România.
Ali Capa a declarat recent pentru Ziarul Financiar că în România mai este loc pentru deschiderea de noi restaurante, pentru că românii merg în continuare la restaurant. Una dintre unitățile care vor fi inaugurate în perioada următoare se va afla în zona Floreasca, iar cealaltă în incinta unui centru comercial, al cărui nume rămâne nedezvăluit până la semnarea contractului. Extinderea în provincie se va face după ce se deschid 10 restaurante în București, adică în 2012.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302