McDonald’s a anunţat creşterea vânzărilor în luna iulie 2011

McDonald’s a anunţat creşterea vânzărilor în luna iulie 2011
person Horeca
access_time_filled

 mcdonalds2McDonald’s Corporation a anunțat recent creșterea cu 5,1% a vânzărilor companiei la nivel global în lna iulie. În Statele Unite, în luna iulie vânzările McDonald’s au crescut cu 4,4% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Aceste rezultate au fost alimentate de popularitatea băuturilor vândute în McCafe-uri, de produsul Chicken McNuggets și de meniul de  mic dejun McDonald’s.
Afacerile McDonald’s în Europa au crescut cu 5,3% în special datărită piețelor precum Marea Britanie, Rusia și Germania, unde produsele premium pe bază de vită și pui și popularitatea micului dejun au contribuit la această creștere din luna iulie a acestui an comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.
Vânzările în regiunea Asia/Pacific, Orientul Mijlociu și Africa au crescut cu 4%, datorită pieței chineze. Această creștere a fost determinată de modul de livarare al produselor, drive-thru și al meniurilor cu specific local.

mcdonalds1
Compania McDonald’s este cel mai mare retailer pe segmentul foodservice la nivel global, cu peste 33.000 de localuri, care deservesc zilnic peste 64 milioane de clienți din 118 țări. Peste 80% din localurile McDonald’s din totaă lumea sunt operate de manageri locali independenți.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302