Lantul hotelier Rezidor preia complexul Centre Ville din Bucuresti

Lantul hotelier Rezidor preia complexul Centre Ville din Bucuresti
person Horeca
access_time_filled

Lantul hotelier Rezidor va administra complexul Centre Ville

Grupul hotelier Rezidor, care detine hotelul Radisson Blu din Bucuresti,  isi extinde portofoliul in capitala Romaniei, prin preluarea complexului Centre Ville. Portofoliul grupului Rezidor din Bucuresti ajunge astfel la peste 700 de camere (424 de camere ale hotelului Radisson Blu plus cele 294 de apartamente din cadrul complexului Centre Ville).

Logo_REZIDOR_N

Asadar, o parte a complexului Centre Ville, incluzand 62 de apartamente, va prelua in curand denumirea Radisson Blu, urmand ca restul sa fie trecute gradual sub acelasi brand. Atat hotelul Radisson Blu cat si complexul aparthotel sunt detinute de acelasi proprietar, S.C. Bucuresti Turism S.A.

Centre Ville The Hospitallity Complex9968

Directorul general al hotelului Radisson Blu din Bucuresti, Yilmaz Yildirimlar a declarat ca¾Extinderea portofoliului Rezidor este urmarea fireasca a unei cresteri organice a celor doua unitati hoteliere de succes, Radisson Blu si Centre Ville, care se completeaza reciproc, pentru a oferi clientilor un concept unic: un complex hotelier de lux, situat chiar in inima capitalei, in vecinatatea principalelor atractii turistice si totodata in centrul zonei financiare si de afaceri, oferind in acelasi perimetru accesul la cea mai extinsa gama de servicii si facilitati hoteliere, atat pentru afaceri cat si pentru relaxare. in urma acestei fuziuni, ne dorim sa devenim complexul hotelier preferat in Bucuresti atat pentru clientii pe termen lung, cat si pentru cei care aleg sejururi de cateva zile”.

Le Bistro Garden4014

Radisson Blu va asigura managementul complexului cu o suprafata totala de aproximativ 95 000 m², care include hotelul Radisson Blu, Centre Ville ApartHotel si Centre Ville Elite ApartHotel. Clientii complexului pot alege intre camere standard, din clasa business, apartamente executive sau de lux, toate cu un design modern si dotari tehnice de exceptie.

Living room2297mare

Centrul de conferinte dispune de o eleganta sala de receptii si de 11 sali de ultramoderne de conferinte si evenimente, incluse in cele mai bune oferte pentru turismul de tip MICE (meetings, incentives, conferences and exhibitions) din Europa, gazduind in ultimii ani numeroase evenimente de amploare la nivel national si regional.

Outdoor Swimming Pool1411

„Atat Hotelul Radisson Blu din Bucuresti cat si complexul Centre Ville s-au impus ca repere in industria ospitalitatii din Romania, oferind clientilor o ambianta eleganta si design inovator, facilitati exclusiviste si servicii de o calitate impecabila, menite sa raspunda celor mai exigente cerinte”, se arata in comunicatul de presa emis de grupul Rezidor.

„Capitalele si orasele mari din Europa de Est reprezinta o importanta piata de dezvoltare pentru Radisson Blu, brandul nostru modern, care ofera servicii complete la cele mai inalte standarde. Suntem incantati sa ne extindem cooperarea excelenta cu S.C. Bucuresti Turism S.A. si sa ne consolidam astfel prezenta in Bucuresti”, a declarat Kurt Ritter, President&CEO Rezidor.

 

 

 

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302