London Chocolate Festival 2010

London Chocolate Festival 2010
person Horeca
access_time_filled

London Chocolate Festival 2010

chocfestival

 in perioada 10-12 decembrie 2010 se desfasoara la Londra, faimosul Festival de Ciocolata (London Chocolate Festival 2010), un eveniment unic care ofera pasionatilor de ciocolata oportunitatea de a experimenta ceea ce are mai bun industria ciocolatei din Marea Britanie, dar si de a lua parte la diverse evenimente speciale precum workshop-uri, demonstratii culinare ale unor chefi celebri si ciocolatieri de top din UK, degustari, seminarii despre beneficiile pe care le ofera ciocolata asupra organismului uman, s.a

bur chocolate  sibiu dsc07125.t1

Festivalul, care se va desfasura in acest weekend la Southbank Centre Square din Londra, ofera un exemplu despre cum se organizeaza un festival de ciocolata. Vizitatorii au ocazia de a intalni unele dintre cele mai bune companii de ciocolata, de a afla mai multe despre acest ingredient minunat sau de modul in care acest ingredient poate fi utilizat la diverse retete. 

ciocolata-bio

Atelierele de lucru vor avea ca teme sculpturile in ciocolata care vor fi  ridicate la rang de arta dar si prepararea a diverse retete cu ciocolata. Cei care trec pragul Festivalului de Ciocolata din Londra au ocazia de a se bucura asadar de o varietate larga de produse din ciocolata, precum trufe, bomboane, prajituri, clatite, inghetata, milkshake sa. Festivalul de Ciocolata din Marea Britanie se va mai organiza si la Oxford, in perioada 1-2 aprilie 2011 dar si in Brightom, in perioada 16-17 aprilie 2011.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302