McDonald’s va deschide cel mai mare restaurant fast-food din lume

McDonald’s va deschide cel mai mare restaurant fast-food din lume
person Horeca
access_time_filled

Cel mai mare restaurant McDonald’s din lume, demn de Cartea Recordurilor, care va avea 3000 de metri pătrați și o capacitate de 1.500 de persoane, va fi construit în Londra și va fi gata la mijlocul anului viitor, cu ocazia Jocurilor Olimpice de Vară din 2012, care se vor desfășura în capitala Marii Britanii, potrivit The Guardian. McDonald’s este unul dintre cei mai importanți sponsori ai Jocurilor Olimpice.

interiormac

Se estimează că pe durata Jocurilor Olimpice de la Londra, noul local va fi cel mai aglomerat dintre cele 30.000 de restaurante ale companiei, din toată lumea. În total, în parcul olimpic din Londra vor fi patru restaurante McDonald’s.

Restaurantul principal, care va fi poziționat pe 2 etaje, va servi mai mult de 1.750.000 de mese în timpul celor 29 de zile a Jocurilor Olimpice. Doar restaurantul acesta va angaja 470 de oameni. De asemenea, se estimează că vor fi servite aici  50.000 Big Macs, 100.000 de porții de cartofi prăjiți și 30.000 de millshakes.

londonmac

„A fi implicat în cel mai mare eveniment sportiv din lume este extrem de excitant” potrivit CEO-ul companiei, care a adăugat că își dorește ca fiecare client al restaurantelor McDonald’s din parcul olimpic să beneficieze de cea mai bună experiență.

Cu toate acestea, giganul McDonald’s s-ar putea confrunta cu aspre critici în ceea ce privește planurile sale de inaugurare a celui mai mare restaurant fast-food tocmai la un eveniment sportiv de o așa amploare, binecunoscut fiind faptul că mâncarea de tip fast-food nu se potrivește cu ideea de a fi sportiv de elită.
Compania a anticipat însă aceste critici și a subliniat preocupările permanente pentru o viață sănătoasă, în întreaga lume. 
Restaurantul McDonald’s din Londra va dispune de o suprafață exactă de 2.787 metri pătrați. În prezent, cel mai mare restaurant McDonald’s din lume este situat în Orlando, Florida și are o suprafață de 2.322 metri pătrați.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302