Viitorul turismului balnear din România, în dezbatere

Viitorul turismului balnear din România, în dezbatere
person Horeca
access_time_filled

Principalii actori din turismul balnear din România organizează pe 27 iulie 2011 la hotelul Novotel din București o masă rotundă cu tema „Relansarea Turismului Balnear și de Sănătate”. Evenimentul își propune să identifice problemele concrete din domeniul turismului balnear și de sănătate și să contureze principalele măsuri care se impun pentru relansarea acestuia și alinierea la standardele europene.

bailefelix

Organizatorii evenimentului sunt Organizația Patronală a Turismului Balnear din România (OPTR), Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT), Asociația Națională a Stațiunilor Turistice din România, Camera de Comerț și Industrie Covasna și Institutul de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie.

La eveniment și-au anunțat participarea și reprezentanții principalelor instituții guvernamentale care sunt implicate în turismul balnear, precum: Ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului – Elena Udrea, Răzvan Murgeanu – Secretar de Stat, ministrul Finanțelor Publice – Gheorghe Ialomițianu și Ministrul Sănătății, Cseke Atilla.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302