Piaţa hotelieră românească în revenire

Piaţa hotelieră românească în revenire
person Horeca
access_time_filled

După doi ani și jumătate de scăderi pe piața hotelieră, care a pierdut 200 milioane de euro, se poate vorbi pentru prima dată de o revenire în condițiile în care oamenii călătoresc mai mult, companiile au început să organizeze traininguri, iar cererea pentru cazare a crescut.hotel-growth1Concluzia îi aparține lui Yilmaz Yildirimlar, unul dintre cei mai cunoscuți executivi din turism, care conduce complexul hotelier Radisson Blu de pe Calea Victoriei, cu 718 camere. De altfel, Yildirimlar este și primul executiv de top al unui complex de lux care spune că dacă tendința de creștere se va păstra, managerii de hoteluri au toate motivele să fie optimiști. Un prim semnal în cazul complexului pe care îl conduce este chiar majorarea profitului operațional cu două procente în primele patru luni și un grad mediu de ocupare de 70%.
„Numărul celor care călătoresc și ajung în București este mai mare față de anul trecut și acest lucru se vede atât în businessul companiilor aeriene, cât și în cel al hotelierilor”, precizează Yilmaz Yildirimlar.

Sursa:  ZF.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302