Premieră în piaţa restaurantelor din Sibiu

Premieră în piaţa restaurantelor din Sibiu
person Horeca
access_time_filled

nourestaurantPiața restaurantelor din Sibiu s-a îmbogățit luna aceasta cu un nou restaurant, care constituie totodată o premieră pe piața sibiană: primul restaurant cu specific mediteranean din oraș. Inaugurarea restaurantului Terracotta s-a făcut cu mare fast, pe 13 iulie 2011, și deschide porțile sibienilor spre minunata lume a bucătăriei mediteraneene. Bucătarul restaurantului este școlit și specializat în școlile culinare din Roma potrivit presei sibiene.
Managerul restaurantului, Liviu Andrei a declarat la inaugurarea unității: „Dorim ca în restaurant să păstrăm standardele la un nivel cât mai ridicat. Serviciile, ambianța și, cel mai important, mâncarea vor fi cât de aproape de perfecțiune dacă se poate. Acesta este pariul nostru pentru a ne desfăta clienții cu această minunată bucătărie mediteraneană”.

terracottasibiu

În ceea ce privește meniul restaurantului, acesta își propune să insufle clienților plăcerea de a mânca sănătos. De asemenea, toate preparatele sunt gătite într-o bucătărie deschisă, ce va face deliciul clienților pasionați de gastronomie și interesați de secretele bucătăriei mediteraneene.

mediteraneean„Prospețimea este atuul bucătăriei mediteraneene. Folosim doar ingrediente de cea mai bună calitate și, foarte important, cât mai naturale. Veți regăsi rețete spaniole, italienești, portugheze și sunt convins că gustul și  prospețimea lor vă vor surprinde. Vrem să redescoperim plăcerea de a mânca sănătos și natural”, mai spune managerul celui mai nou restaurant din Sibiu.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302