Premiile Bucureştilor au ajuns la ediţia a II-a

Premiile Bucureştilor au ajuns la ediţia a II-a
person Horeca
access_time_filled

PremiileBuc1Travel Advisor Media și Asociația pentru Cultură și Arte „Geneze” au organizat săptămâna trecută cea de-a doua ediție a Premiilor Bucureștilor, eveniment care își propune să aibă o frecvență de 8-9 ori pe an. În cadrul acestei serii de evenimente – unde sunt invitați oameni de cultură, specialiști în turism și jurnaliști – sunt recunoscute valori din domeniile turismului, culturii și mass-media. La finele anului, în luna decembrie, va fi organizată o Gală de Excelență. De asemenea, „Premiile Bucureștilor” reprezintă o oportunitate de networking și comunicare între reprezentanții domeniilor amintite.

Proiecția evenimentului și selecția premianților au fost făcute de Asociația Geneze și Travel Advisor Media, împreună cu o echipă de specialiști și consultanți din domeniile turismului, mass-media și culturii. Criteriile de bază au fost performanța, creativitatea și imaginea pe piață.

„Sunt jurnalist, ONG-ist, părinte și locuiesc în București. Un oraș în care se întâmplă și sunt mediatizate atâtea lucruri urâte încât jurnaliștii și studenții din Asociația Geneze s-au întrebat de ce lucrurile frumoase, lucrurile minunate, lucrurile pe care le faceți cei mai mulți dintre voi nu-și găsesc canalul de comunicare. Premiile Bucureștilor au început mai mult în joacă – un brainstorming pentru o emisiune TV – au  devenit ceva serios, sper să ia amploare și sper ca dumneavoastră să ne oferiți în fiecare lună posibilitatea de a vă aplauda” – a subliniat Adrian Bănuță, președintele Asociației Geneze.premiile-diploma

„Oamenii de turism, cultură și mass-media reprezintă segmente extrem de importante al societății civile din România  încă alienată, încă în formare. Tocmai de aceea dorim să recunoaștem oameni și firme din aceste domenii, care chiar realizează ceva pentru educarea și deschiderea orizonturilor românilor. Pe de altă parte, sunt plăcut surprins de ambianța oferită de localul Casa Latină, care tinde să devină un pol al lumii culturale și al evenimentelor de tot felul, poate o Casa Capșa a anilor noștri” – a precizat Traian Bădulescu, directorul general al Travel Advisor Media.

Premianții sunt oameni care conduc agenții de turism, hoteluri, societăți de asigurări, instituții mass-media precum și firme din alte domenii conexe, oameni care au reușit să facă legătura între cultură, societate civilă și turism, după cum a subliniat actorul Dan Burghelea, cel care a prezentat evenimentul. Premiile au avut două categorii: turism și cultură/media, iar la subcategoria Hotel premiul YOUNG MANAGER – Cea mai promițătoare ascensiune ca manager de hotel – a fost acordat Oanei Coșa de la Hotel Continental Forum Sibiu.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302