Primul hotel din lume realizat… in tevi de canalizare

Primul hotel din lume realizat… in tevi de canalizare
person Horeca
access_time_filled

Primul hotel din lume realizat… in tevi de canalizare

hotel tevi2

in localitatea Ottensheim din Austria s-a deschis primul hotel din lume care are camere individuale construite in tevi de canalizare. Turistii care trec pragul hotelului, denumit „Das Park Hotel”, au posibilitatea de a innopta, platind doar atat cat vor. Conceptul ii apartine lui Andreas Strauss, un absolvent de Arte austriac, care a pornit de la ideea de a utiliza materiale deja existente in anumite locuri, cu scopul de a le transforma in unitati de cazare pentru turisti. Urmatorul hotel de acest gen urmeaza sa fie inaugurat in Germania, in localitatea Ebel, situata intre Essen, Oberhausen si Gelsenkirchen.

hotel tevi3

Rezervarile se fac numai online, pe site-ul hotelului, iar in ziua cazarii turistii primesc un cod cu care pot intra in camera proprie. Aici gasesc un pat dublu, cu paturi din lana, lumina si… putin loc. Restul utilitatilor, precum dusul, toaleta sau restaurantul le gasesc in preajma hotelului. in camera poti doar sa dormi si sa-ti lasi bagajele, tinand cont ca platesti pentru ea atat cat te lasa inima. Hotelul este deschis din mai pana in octombrie. Persoanele care au trecut pana acum pragul… tevilor din Ottensheim s-au declarat extrem de incantate de idee.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302