Rezidor anunta al patrulea hotel Radisson Blu in Dubai

Rezidor anunta al patrulea hotel Radisson Blu in Dubai
person Horeca
access_time_filled

Rezidor anunta al patrulea hotel Radisson Blu in Dubai

Grupul hotelier Rezidor a anuntat deschiderea hotelului Radisson Blu in Dubai Downtown. Proprietatea care va avea 220 de camera este programata a fi deschisa la inceputul anului 2011 si va fi cel de-al patrulea hotel brandul Radisson Blu din Emirat, pe langa cele din Dubai Deira Creek, Dubai Marina si Dubai Media City.

Rdisoon Downtown

„in ciuda situatiei economice mondiale, Dubaiul continua sa inregistreze cel mai mare grad de ocupare al camerelor de hotel din lume si este o piata interesanta pentru Rezidor si una dintre tintele noastre din Orientul Mijlociu, a anuntat Kurt Ritter, presedintele si directorul general al Rezidor. „Vedem potentialul zonei in special pentru oamenii care calatoresc in scop de afaceri si beneficiile pe care le are hotelul nostru din punct de vedere al localizarii excelente in apropiere de principalele zone comerciale, a completat Ritter.

Radisson-dxb_fsa-g

Dubai Downtown este un nou cartier al Dubaiului care gazduieste cele mai importante atractii ale orasului si anume cel mai inalt zgarie nori din lume, unul dintre cele mai mari mall-uri, Dubai Mall, promenada cascadelor si Souk Al Bahar. Hotelul grupului Rezidor se va situa in apropiere de Business Bay, un mega proiect care va acoperi o suprafata de 6 milioane de metri patrati, fiind creat sa reprezinte noul centru al afacerilor din Dubai. Destinatiile cheie, Dubai World Trade Centre, Centrul International de Expozitii si Centrul Financiar International (centru al finantelor care a inregistrat cea mai rapida dezvoltare internationala) se afla doar la cateva minute cu masina de hotel.

Radisson_Blu_Hotel__Dubai_Media_City

Hotelul Radisson Blu va detine 192 de camere si 22 de aparatemente, toate dotate in conformitate cu semnatura Radisson Blu, precum acces la internet de mare viteza, servirea mesei pe tot parcursul zilei la restaurantul hotelului, un alt restaurant cu specialitati culinare, un pub, 2 baruri (unul este situat pe acoperisul hotelului langa piscina) si un Business Class Lounge sofisticat. Spatil de evenimente va fi compus din 6 sali de conferinta, 2 sali de consiliu un business centre si pentru cei care combina munca cu relaxarea, hotelul va avea o piscina si o sala de gym-spa.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302