Programul Inscrieri Timpurii va ofera vacanta de iarna la pret redus

Programul Inscrieri Timpurii va ofera vacanta de iarna la pret redus
person Horeca
access_time_filled

Programul Inscrieri Timpurii va ofera vacanta de iarna la pret redus

iarna

Programul „inscrieri Timpurii continua pana pe 15 noiembrie si ofera discounturi de pana la 15% pentru concediile de iarna achitate in avans. Turistii care achizitioneaza pana la 15 noiembrie pachetele pentru petrecerea sarbatorilor de iarna prin intermediul acestui program beneficiaza de o reducere de pret de pana la 15%. Pachetele sunt valabile in perioada 1 decembrie 2010 – 28 februarie 2011 si se adreseaza turistilor care doresc sa-si petreaca Anul Nou, Craciunul sau concediul din sezonul de iarna intr-o atmosfera de relaxare sau incarcata cu elemente din traditia romaneasca.

valea prahovei

Pe langa statiunile de pe Valea Prahovei, o destinatie aflata in topul preferintelor turistilor romani cand vine vorba de alegerea vacantei de iarna, in program mai sunt incluse si statiuni balneare de pe Valea Oltului, Olanesti si Govora, dar si cele din zona de turism rural Bran Moieciu. Cei care isi doresc sa imbine relaxarea cu tratamentele balneare pot opta pentru localitati cu traditie in domeniu, cum ar fi Baile Herculane, Sovata si Vatra Dornei, dar si pentru zonele pitoresti Bucovina si Maramures.

marea-in-februarie-2009

Turistii care vor sa incerce ceva nou si sa schimbe peisajul montan pot incerca experienta unei vacante la malul marii si pot alege intre unitati de cazare din Eforie Nord, Mamaia si Mangalia. in ceea ce priveste preturile, acestea variaza si incep de la 300 lei/persoana per sejur si pot depasi 3.000 lei pentru vacantele petrecute la hoteluri de 4 si 5 stele, potrivit datelor ANAT.

in opinia hotelierilor, „inscrieri Timpurii, editia de iarna poate fi considerata o masura antiicriza, pentru ca preturile mai mici vor incanta turistii. in timp ce hotelierii spera ca programul sa atraga mai multi clienti, oficialii ANAT sustin ca le este greu sa estimeze succesul programului si numarul de turisti care se vor inscrie.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302