Proprietarii de pensiuni, invitaţi la schimb de experienţă în Spania

Proprietarii de pensiuni, invitaţi la schimb de experienţă în Spania
person Horeca
access_time_filled

Întreprinzătorii în turism și managerii de pensiuni din România care participă la programul de e-learning din cadrul proiectului „Întreprinzători în turism ” Pensiuni în România” sunt invitați la un schimb de experiență în Spania, în perioada septembrie-octombrie 2012.
Fundația Națională a Tinerilor Manageri (FNTM), împreună cu Asociația Națională pentru Turism Rural, Ecologic și Cultural (ANTREC) și Asociacion Agraria de Jovenes Agricultores de Almeria (ASAJA), organizează în cadrul proiectului național strategic Întreprinzători în turism ” Pensiuni în România, acțiuni de schimb de experiență în Spania, care vor oferi proprietarilor de pensiuni din România posibilitatea de a vizita afaceri turistice de succes din Spania, având astfel acces la bune practici europene.

fntm11

În cadrul schimbului de experiență care se va desfășura în toamna acestui an vor participa 100 de beneficiari, selectați din rândul întreprinzătorilor în turism și managerilor de pensiuni înscriși în Programul e-Learning ITPR, care vor aplica la această acțiune și îndeplinesc condițiile de eligibilitate.
Cei 100 de participanți se vor deplasa în cadrul a 5 delegații de câte 20 de participanți. În cadrul acestor deplasări se vor vizita afaceri turistice și organisme reprezentative de resort, etalon pentru dezvoltarea turismului în Spania, selectate conform planificării partenerilor proiectului și intereselor participanților. Vizitele vor fi documentate video și audio, urmând ca înregistrările să fie transpuse în studii de caz ce vor fi puse la dispoziție grupului țintă în cadrul platformei e-Learning.
Înscrierea și selectia beneficiarilor
Beneficiarii Programului e-Learning de educație antreprenorială și consultanță ITPR, întreprinzători în turism și manageri de pensiuni, care doresc să aplice în vederea selecției pentru participarea la Schimbul de experiență în Spania, sunt invitați să aplice până la data de 22 iunie 2012, ora 15:00, exclusiv prin completarea online a chestionarulului de aplicare disponibil aici.
Pentru schimul de experiență în Spania se alocă un număr de 14 locuri pentru fiecare Regine de Dezvoltare, cu excepția Regiunilor Sud și București-Ilfov, unde se alocă cumulat 16 locuri.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302