Restaurantul Locatelli din Dubai a câştigat Authentic Italian Restaurant Award

Restaurantul Locatelli din Dubai a câştigat Authentic Italian Restaurant Award
person Horeca
access_time_filled

Restaurantul lui Giorgio Locatelli, Ronda Locatelli, a fost desemnat câștigătorul premiului Authentic Italian Restaurant acordat de Birra Moretti pentru Orientul Mijlociu și Africa.

Ronda-Locatelli
Restaurantul, condus de Executive Chef Alessandro Bottazzi și managerul Diego Vazzola, care operează alături de restaurantele Nobu, Ossimo și Rostang în cadrul resortului Atlantis,  a fost votat de membri Electrolux World’s 50 Best Academy.
Ronda Locatelli, denumit astefel după cuptorul cu lemne din centrul restaurantului, a fost distins cu acest premiu atât pentru aspectul rustic și ingredientele naturale italiene utilizate, cât și pentru atmosfera familială și primitoare pe care o oferă acest local considerat premium. Celelalte restaurante în topul trei restaurante italiene au fost 95 Keroom din Cape Town și 800 Pizza din Dubai.
Premiile acordate în parteneriat cu Restaurant magazine și World’s 50 Best, sponsorizate de Birra Moretti, au fost create pentru a recunoaște restaurantele italiene din afara Italiei și de a captura esența artei culinare italiene.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302