Ritz Carlton din Hong Kong, cel mai inalt hotel de pe glob

Ritz Carlton din Hong Kong, cel mai inalt hotel de pe glob
person Horeca
access_time_filled

Ritz Carlton din Hong Kong, cel mai inalt hotel de pe glob

Cel mai inalt hotel din intreaga lume se va deschide in martie 2011, in Hong Kong, China, devansand hotelul Rose Rayhaan, din Dubai, si promite sa reinventeze arta ospitalitatii. Cu cele 118 etaje, Hotelul Ritz Carlton din Hong Kong, China va domina orizontul orasului si va oferi privelisti spectaculoase asupra marelui Hong Kong si asupra portului Victoria. Rezervarile au inceput deja.

intrare

Noul hotel din Hong Kong, de 490 de metri inaltime, va deveni imaginea de marca pentru Ritz Carlton si va avea 312 camere de oaspeti, un luxuriant SPA, care promite sa redefineasca conceptul de SPA din marile orase, 6 restaurante, doua lounge-uri si un bar pe acoperisul hotelului.

ritz interior

La parterul uriasului hotel, sunt proiectate mall-uri gigant care vor oferi vizitatorilor marfuri ale brandurilor de lux. in plina criza mondiala, marile case de moda liciteaza strans ca sa obtina un spatiu de deschidere in noua locatie. Hotelul are asadar in centrul atentiei Centrul International de Comert (International Commerce Centre) oferind un spatiu comercial, rezidential si retail, de lux.

piscina ritz

Perla luxuriantului hotel o va constitui piscina de la ultimul etaj care va fi construita in totalitate din sticla. Luxuriosul SPA dispune de 9 camere de tratament de lux si doua apartamente pentru cupluri si o echipa formata din cei mai profesionisti terapeuti din lume. Din America in Asia si Orientul Mijlociu, si pana in Europa, hotelurile Rityz Carlton ofera o experienta unica de cazare si servicii excelente.

 

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302