Romania, participa la Targul International Mediteranean de Turism

Romania, participa la Targul International Mediteranean de Turism
person Horeca
access_time_filled

 Romania, participa la Targul International Mediteranean de Turism

Romania participa la Targul International Mediteranean de Turism, care se desfasoara in perioada 8-9 februarie 2011, in capitala Israelului, Tel-Aviv. Un numar record de peste 300 de expozanti, din 35 de tari, participa la editia de anul acesta, cea mai mai ampla de pana acum.

IMTM

Standul Romaniei la aceasta manifestare, amenajat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, are o suprafata de 63 mp si gazduieste 7 expozanti: agentii de turism, tour-operatori, companii de transport si asociatii de promovare turistica.

„in acest an, promovarea Romaniei pe piata Israelului si implicit la stand se realizeaza sub insemnele brandului national de turism, cu accent pe cele 6 produse turistice competitive pe plan international: circuite culturale, turism in natura, turism rural, city breaks, turism activ si de aventura, turism balnear si de intretinere”, se arata in comunicatul MDRT.

ENG_header_72dpi

intr-o comunicare facuta de MDRT se arata ca Ministrul israelian al turismului, E.S. Stas Misejnikov, a apreciat ca¾Romania este o destinatie de turism atractiva pentru israelieni”. Declaratia a fost facuta ieri, cu ocazia vizitei ministrului la standul Romaniei de la IMTM 2011 – Targul International Mediteranean de Turism din Tel-Aviv.

IMTM (International Mediterranean Tourism Market) este o expozitie deschisa atat specialistilor, cat si publicului larg. Expozantii sunt birouri nationale si regionale de turism, hoteluri, resorturi Spa, linii de croaziera, companii aeriene, firme de inchirieri auto, tour operatori, s.a. Ţarile participante la Targ includ Croatia, Rusia, Romania, Cipru, Turcia, Germania, Italia, Marea Britanie, Estonia, Slovenia, Belarus, Portugalia, Lituania, Muntenegru, Latvia, Georgia, Belgia, India, Thailanda, Japonia, Taiwan, Tanzania si Grecia.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302